Antena Meniu Search
x

Moarte misterioasă în Constanţa. Un bărbat a fost găsit fără suflare într-un bloc, după ce s-ar fi prăbuşit pe scări

Moarte învăluită în mister, la Constanţa. Un bărbat de 47 de ani şi-a pierdut viaţa după ce ar fi căzut, seara trecută, pe scările de la etajul al treilea al unui bloc situat la ieşirea din oraș.

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 08:40

Vezi și

Locatarii au fost cei care au sunat la 112, atunci când l-au văzut pe bărbat prăbuşit şi fără suflare. Imediat, la fața locului, a fost trimis un echipaj SAJ și o autospecială SMURD. Medicii au început manevrele de resuscitare însă din păcate, au fost nevoiţi să declare decesul bărbatului. Legiştii urmează să stabilească acum cauza morţii, iar polițiștii constănţeni au preluat cercetările prin care vor afla și împrejurările în care victima a murit. 

Deocamdată, acestea rămân un mister, dar se iau în calcul toate variantele: fie că bărbatul s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, fie că ar fi fost un gest sinucigaş, sau chiar posibilitatea să-l fi împins cineva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Moarte misterioasă în Constanţa. Un bărbat a fost găsit fără suflare într-un bloc, după ce s-ar fi prăbuşit pe scări