Antena Meniu Search
x

Video Moarte misterioasă în pădure, la câţiva kilometri de Târgu Mureș. Bătrân găsit fără suflare după ce a intrat cu maşina în copac

Moartă cumplită într-o pădure aflată de câţiva kilometri de Târgu Mureș. Un bărbat de 73 de ani a fost găsit de către poliţişti fără suflare după ce a intrat cu maşina într-un copac. Autorităţile l-au resuscitat mai bine de o oră, însă fără rezultat. Poliţiştii au dechis o anchetă pentru a vedea ce căuta bărbatul în pădure şi cum s-a produs incidentul.

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 07:53

Vezi și

O femeie care se afla în zonă a fost cea care a sunat la 112, după ce a auzit zgomotul produs de impact. Autorităţile ajunge la faţa locului l-au găsit pe bărbatul de 73 de ani în maşină fără suflare. 

Florea Marius, paramedic SMURD: La sosirea echipajului vcitima se afla în stop caediorespirator fiind extrasă din maşină. Ulterior aplicâtui-se manevre de resuscitare, aproximativ 45 de minute. Nu a răspun sla manevre de resuscitare, pacient decedat. 

Moarte misterioasă în pădure, la 30 de km de Târgu Mureș

Nu se știe ce căuta bărbatul în pădure. Mai ales că acesta se afla într-o zonă aflată de 30 de kilometri de Târgu Mureș.

Alexandra Luca, inspector de poliție purtător de cuvânt IPJ Mureș: Pe trupul bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violență, în continuare fiind transportat la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. 

Polițiștii au dechis un dosar penal şi încearcă acum să afle cauzele stopului cardiorespirator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Moarte misterioasă în pădure, la câţiva kilometri de Târgu Mureș. Bătrân găsit fără suflare după ce a intrat cu maşina în copac