Antena Meniu Search
x

Video Moarte suspectă în dosarul Colectiv: patroana firmei care a instalat artificiile, găsită decedată în apartament. Ce a arătat autopsia

Moarte învăluită în mister. Patroana firmei care a instalat artificiile în clubul Colectiv a fost găsită fără suflare în casă. Femeia de 44 de ani primise cea mai mare condamnare, 12 ani şi 8 luni de închisoare, în dosarul care se apropie de final.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 17.08.2021, 21:10

Vezi și

Daniela Niţă a ajuns în atenţia publică după tragedia de la Colectiv. Era patroana firmei Golden Idea Fireworks, care a instalat artificiile pentru concertul trupei Goodye to Gravity. Femeia avea acum 44 de ani şi trăia singură într un apartament din sectorul 5. De câteva zile, nimeni nu mai luase legătura cu ea. Iubitul ei, care este plecat din ţară, a alertat rudele după ce nu i a mai răspuns la telefon şi la mesaje.

Femeia a fost găsită moartă în casă, după ce, timp de 3 zile, nimeni nu a știut nimic de ea. Abia ieri, polițiștii au venit, au constatat decesul și au sigilat apartamentul. Femeia murise de cel puţin 24 de ore, potrivit surselor Observator. Familia a fost audiată deja, iar iubitul acesteia urmează să vorbească cu poliţiştii.

Ce a arătat autopsia

Raportul preliminar al autopsiei arată că nu avea urme de violenţă, iar analizele toxocilogice au ieşit negative. Cu toate astea moartea femeii e suspectă. Cu atât mai mult cu cât apropiaţii ştiu că nu avea probleme de sănătate şi nici episoade de depresie.

Pe acelaşi subiect

Daniela Niţă primise cea mai mare condamnare din dosarul Colectiv pentru că ar fi încercat să distrugă probe. 12 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Şi fratele ei, Cristian Niță, care era directorul firmei în momentul tragediei a fost condamnat în primă instanță de Tribunalul București.

"Mi s-a părut un pic şi mie suspect, dar pentru câteva secunde deoarece...cine s-ar sinucide pentru...şi oricum a făcut apel şi dânsa. La cum merg procesele în Romania avea şanse să i se reducă pedeapsa. Părea un om ok, nu văd de ce ar fi făcut un gest necugetat", a declarat Cătălin Scânteie, unul dintre supravieţuitorii de la Colectiv.

64 de tineri au murit în incendiul din 2015 de la Colectiv. De şase ani procesul bate pasul pe loc. Chitaristul Cătălin Scânteie este unul din supravieţuitorii care aşteaptă ca instanţa să facă dreptate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Moarte suspectă în dosarul Colectiv: patroana firmei care a instalat artificiile, găsită decedată în apartament. Ce a arătat autopsia