Antena Meniu Search
x

Moarte suspectă pentru un tânăr de 18 ani din Iași. Iustin a murit, după ce a ieșit cu prietenii la urat. Visa să devină medic

Moarte suspectă pentru un tânăr de 18 ani din Cucuteni, județul Iași. Băiatul a ieșit la urat cu prietenii în ajunul Anului Nou când i s-a făcut rău.

de Monica Palade

la 04.01.2022, 15:35

Moarte suspectă pentru un tânăr de 18 ani din Iași. Iustin a murit, după ce a ieșit cu prietenii la urat. Visa să devină medic - Shutterstock

Iustin a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe – Târgu Frumos în stop cardio-respirator, iar medicii ai încercat să îl resusciteze timp de două ore, însă din păcăte inima tânărului s-a oprit pentru totdeauna.

În urma autopsiei, medicul legist nu a găsit nimic suspect, iar tânărul nu era cunoscut cu probleme medicale, informează reporterul Observator Clara Mihociu. Cel mai probabil, băiatul a murit sufocat de mască. În cauză, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Moarte învăluită în mister

„La data de 31 decembrie ac, polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au fost sesizați despre faptul că unui tânăr, de 18 ani, care participa la festivalul de datini și obiceiuri din centrul localității Cucuteni, având o mască tradițională pe față, i s-a făcut rău. Acesta a fost transportat la o unitate medicală, unde a fost constatat decesul. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă necropsia în vederea stabilirii cauzei decesului tânărului”, spune IPJ Iași.

Tânărului i-au fost recoltate multiple probe biologice pentru a se stabili cu exactitate cauza morții sau dacă avea substanțe interzise. Vestea morții lui Iustin a căzut ca un trăsnet pentru familie, mai ales că era unicul copil. Tânărul visa să dea la medicină sau agronomie.

„Nu pot vorbi, nu mai pot! Mă tot întreb de ce s-a întâmplat asta, de ce lui? Era cel mai bun copil, făcea cât o mie de copii. Era cel mai bun băiat din lume, cel mai cuminte și cel mai frumos. El era tot ce aveam, era sufletul meu, singurul meu copil. Nu mai pot, nu vreau să cred că asta s-a întâmplat. E un coșmar. Nu mai putem! Nu era bolnav, era un copil sănătos. Mama lui e asistentă medicală și de mic l-a îngrijit și s-a asigurat că totul e bine. Nu ne putem explica ce s-a întâmplat. Eu mă gândesc că de la masca aia de cauciuc pe care o avea pe față și cum a dansat, s-a agitat, poate s-a sufocat cu ea pe față. Nu știu, nu am o explicație. Nici nu vreau să mă gândesc. Era cel mai bun copil. Era elev în clasa a 12-a la liceul din Pașcani și voia să dea la facultate, să meargă la medicină sau la agronomie”, a declarat tatăl băiatului, potrivit BZI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Moarte suspectă pentru un tânăr de 18 ani din Iași. Iustin a murit, după ce a ieșit cu prietenii la urat. Visa să devină medic