Antena Meniu Search
x

Moarte suspectă: Un tânăr a fost găsit mort într-o cameră de cămin din București

Un tânăr care pe Facebook susţinea că este student al Academiei de Studii Economice din Capitală a fost găsit mort în camera sa de cămin. Tânărul în vârstă de 20 de ani ar fi sfârşit în urma unei supradoze de droguri, potrivit unor surse Observator. Băiatul era fiul unui cunoscut antrenor de tenis din Focşani.

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 18:18

tânăr mort
Cosmin, un student de 20 de ani de la ASE, a fost găsit mort într-o cameră de cămin - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Din primele informații obținute de reporterii Observator, tânărul a fost găsit mort în căminul Universității Hyperion de pe B-dul Energeticienilor de către un prieten. Avea doar 20 de ani. Femeile de serviciu de la cămin cred că tânărul era mort de mai multe zile, poate chiar de vinerea trecută.

"Nişte prieteni au sunat la el vreo 40 de ore şi n-a mai răspuns la telefon. Nu l-am văzut cu nimeni, chiar singur era tot timpul. El stătea singur în cameră", ne-a spus o femeie.

Tânărul stătea de puțin timp în căminul Universității Hyperion. Anterior, acesta a locuit la căminul studențesc privat Arcca Vitan. Din cauza problemelor cu drogurile, însă, ar fi fost dat afară din complex.

Poliția a deschis un dosar pentru pentru moarte suspectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Moarte suspectă: Un tânăr a fost găsit mort într-o cameră de cămin din București