Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Moartea influencerului Andrei Versace, tratată ca fiind suspectă. Ce variante iau în calcul polițiștii

Cunoscutul influencer Andrei Versace a fost găsit mort în apartamentul său din Bucureşti. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

de Mădălina Iacob

la 21.07.2024 , 08:39

Polițiștii cercetează în continuare cazul pentru că bărbatul a fost găsit decedat în apartamentul sau dintr-un cartier de lux din nordul Capitalei. Paznicul a fost cel care a sunat la112 după ce a simțit un miros ciudat, înțepător din clădire.

Variantele luate în calcul de autorități

A fost nevoie și de intervenția pompierilor pentru că bărbatul era încuiat pe dinăuntru. Nu au fost găsite urme de violenta pe corpul acestuia, deci este exclusa varianta unuei crime, dar polițiștii iau în calcul toate pistele, inclusiv cea a unei sinucideri.

Vezi și

Doar expertiza medico-legala vă lămuri exact cauza morții și daca bărbatul a consumat substanțe interzise înainte de acest moment.

Andrei Pârvan, pentru că acesta este numele lui, a fost cunoscut pe internet drept Versace, crai de Dorobanți sau regele fițelor pentru că mereu se afișă cu o anumită opulență și o viață de lux pe internet, mașini de lux și vacanțe exclusiviste și a fost făcut celebru de mai mulți artiști care l-au promovat în mediul online.

Mădălina Iacob Like

De la prima transmisiune live, la înâlnirea cu Papa Francisc, funeraliile Reginei Elisabeta a doua, încoronarea regelui Charles şi până la ceremonia luminii sfinte din Ierusalim, meseria de jurnalist mă surprinde şi mă învaţă întotdeauna câte ceva.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Moartea influencerului Andrei Versace, tratată ca fiind suspectă. Ce variante iau în calcul polițiștii