Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Misterul se adânceşte în cazul morţii stomatologului Marina Gavril. Anchetatorii caută singurul lucru care lipseşte din cabinet

Misterul morţii medicului stomatolog din Brăila se adânceşte. Criminalul este de negăsit. Se caută probe - anchetatorii s-au întors astăzi pentru a treia oară în locul crimei. Din cabinetul stomatologic lipseşte doar telefonul medicului, un element important în dosar. Specialiştii cred că ar putea fi vorba şi despre o crimă amoroasă

de Redactia Observator

la 18.07.2024 , 19:24

Anchetatorii au periat fiecare centimetru din jurul cabinetului în care a fost ucis medicul stomatolog, Marina Gavril. La două zile de la comiterea crimei, anchetatorii de la Institutul Naţional de Criminalistică din Capitală s-au întors iarăşi la locul faptei. Se caută în continuare probe care ar putea să ducă la rezolvarea acestui caz extrem de grav.

Se caută în continuare probe la locul crimei

"În momentul când te întorci a treia oară la locul faptei există mai multe variante, printre care: ori  prima oară ai contaminat probele, ori nu ai găsit nimic şi trebuie să reiei, ori chiar există un blocaj  şi trebuie să reiei cercetarea până când apare un element care te poate conduce la identificarea autorului", a declarat Cătălin Chivu, fost șef IPJ Brăila. 

Vezi și

Necropsia arată că femeia de 41 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit. Deşi s-a luptat să scape din mâinile atacatorului, nu a avut nicio şansă. A fost lăsată într-o baltă de sânge. Motivul nu pare a fi jaful. Un singur lucru lipseşte din cabinet: telefonul femeii. O probă importantă care i-ar putea duce pe anchetatori spre criminalul care este încă în libertate. Specialiştii spun că atacatorul ar putea face parte din cercul de apropiaţi ai femeii. 

Pe acelaşi subiect

"Scad şansele de identificare şi reţinere a suspecţilor. Pare că avem de a face cu un criminal care a avut un grad ridicat de emoţie poate să fie legată de de doi iubiţi, poate să fie o problemă legată de bussines. Avem de a face de un criminal inteligent care vrea să lase indicii,  inducând în eroare organele de urmărire penală", spune Paul Herinean, profiler. 

Soţul Marinei Gavril, un bărbat de 57 de ani, medic stomatolog la rândul lui, a fost audiat încă din prima seară. Le-a povestit anchetatorilor că femeia era terorizată. În trecut, peste cei doi intraseră în casă mai mulţi indivizi. Medicul urmase un curs şi intenţiona să îşi cumpere o armă. Nici nu îşi conducea maşina personală, ci una de împrumut - ceea ce ridică semne de întrebare. 

Apropiaţii şocaţi de cele întâmplate

Toţi cunoscuţii sunt şocaţi de cele întâmplate. 

"Am fost plecat la o plimbare la Chişinău cu domnul doctor unde am făcut cunoştinţă cu doamna doctor Gravril. Mai departe, relaţia lor a fost ca doi tineri", spune o cunoştinţă.

Cei doi trăiau într-un cartier rău-famat din Brăila. 

Brăila este cunoscută ca fiind un oraş al cuţitarilor, iar harta clanurilor interlope, zonele în care acestea acţionează şi membri lor este cuprinsă într-un dosar ce conţine 500 de pagini. 

"Brăila a avut întotdeauna un specific. Lucrurile au fost şi mai rele cu ceva timp în urmă, acum 20 de ani. La momentul acesta, violenţa este puţin scăpată de sub control. După cum ştiţi, la Brăila, copilul când iese din burta mamei ţine în mână în briceag, un iatagan, un paloş. Brăila este cunoscută la momentul acesta ca oraşul cuţitarilor", a declarat Cătălin Chivu, fost șef IPJ Brăila.   

Urmează acum ca familia să ridice de la morgă trupul medicului stomatolog.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Vă gândiţi să vă întoarceţi din vacanţă din cauza ciclonului de pe litoral?
Observator » Evenimente » Misterul se adânceşte în cazul morţii stomatologului Marina Gavril. Anchetatorii caută singurul lucru care lipseşte din cabinet