Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele ipoteze despre identitatea criminalului

Poliţiştii din Brăila sunt în alertă după ce o doctoriţă a fost ucisă în cabinetul stomatologic în care lucra. Nu se ştie deocamdată cine este criminalul, dar apropiaţii spun că femeia de 41 de ani, originară din Republica Moldova, se temea pentru viaţa ei şi voia să-şi cumpere o armă de apărare.

de Adrian Obreja

la 17.07.2024 , 13:19

Descoperirea şocantă a fost făcută de femeia de serviciu, în jurul orei 21. Îngrozită, aceasta l-a sunat imediat pe soţul victimei. Bărbatul s-a dus imediat la cabinetul medicului stomatolog, aflat la parterul unui bloc din Brăila. A găsit-o pe Marina fără suflare, cu răni în zona gâtului.

Crimă şocantă la Brăila. Marina, medic stomatolog, a fost ucisă în cabinet

"Pe strada General Eremia Grigorescu din municipiul Brăila, o femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic", a declarat Elena Ostache, IPJ Brăila.

Vezi și

Poliţiştii au periat cabinetul stomatologic pentru indicii şi probe care să îi ducă la criminal. Se verifică acum camerele de supraveghere din zonă, iar toţi locatarii din bloc vor fi audiaţi, în încercarea de a afla ce s-a întâmplat în ultimele clipe ale medicului. Până acum, la audieri au ajuns părinţii, fratele şi soţul victimei.

Pe acelaşi subiect

"Am văzut agitaţie, am văzut şase maşini de poliţie. Bă frate, ce o fi, ce o fi?", spune un bărbat. "A fost ucisă acolo, în cabinet", adaugă o femeie. "Cum să ucizi femeia sau indiferent cine ar fi, un om să te ucidă aşa pe stradă deodată. Nu se poate aşa ceva!", exclamă un bărbat.

Cine era Marina, femeia înjunghiată cu cruzime. Voia să-şi cumpere armă

Femeia de 41 de ani era din Republica Moldova şi se temea pentru viaţa ei. Plănuia să-şi cumpere un pistol şi chiar făcuse un curs de port armă, după ce mai mulţi indivizi i-au pătruns în curtea casei. În acest moment, anchetatorii nu exclud nicio variantă: de la un pacient nemulţumit, la un jaf care a escaladat sau chiar o crimă din gelozie. 

Căutări ample pentru găsirea criminalului din cabinetul stomatologic

Există un cerc de suspecţi, iar printre ei se numără chiar şi soţul doctoriţei care a fost ucisă seara trecută aici. Bărbatul a fost audiat seara trecută şi nu s-a luat deocamdată nicio măsură. În acest moment se află la audieri în faţa procurorilor fratele doctoriţei ucise, mama şi tatăl ei. Sunt şi alte persoane audiate pentru a putea da de urma celui care a comis această crimă.

Cabinetul este sigilat, accesul în zonă este în continuare restricţionat, iar poliţiştii păzesc zona. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei
Vă plătiţi datoriile până pe 15 decembrie, ca să scăpaţi de dobânzi şi penalităţi?
Observator » Evenimente » Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele ipoteze despre identitatea criminalului