Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă. Prin ce incident grav trecuse la începutul anului

Crimă cutremurătoare în Brăila. O femeie de 41 de ani, medic stomatolog, a fost găsită moartă în propriul cabinet, înjunghiată. Apropiaţii femeii spun că se temea pentru viaţa ei şi voia să-şi cumpere un pistol. N-a mai apucat. Poliţiştii încearcă acum să dea de urma ucigaşului. Au fost aduşi inclusiv specialişti din Capitală pentru a ajuta la anchetă. 

de Adrian Obreja

la 17.07.2024 , 19:49

Descoperirea sinistră a fost făcută de una dintre angajatele medicului dentist Marina Gavril, în cabinetul aflat la parterul unui bloc din Brăila. Femeia de serviciu a găsit-o prăbuşită în camera în care ţinea instrumentarul. Medicul stomatolog, în vârstă de 41 de ani,  zăcea într-o baltă de sânge. Avea mai multe răni la gât şi pe braţe, semn că a încercat să se apere ca să-şi salveze viaţa. Speriată, femeia l-a sunat imediat pe soţul dentistei - şi el medic stomatolog, care are cabinetul la câteva sute de metri. Imediat, strada a fost blocată de zeci de poliţişti şi criminalişti. 

Doctoriţa ucisă se temea pentru viaţa sa

"Cineva care ne tratează, noi ne ducem să îl omorâm. Nu sunt cuvinte de spus", spune un vecin. 

Vezi și

Ore în şir, anchetatorii au ridicat probe din cabinet şi de pe stradă. Au luat amprente, au ridicat camerele de supraveghere şi au căutat arma crimei. În tot acest timp, soţul femeii asista la cercetarea de la faţa locului. Cei doi medici stomatologi au împreună mai multe cabinete medicale şi o clinică în Brăila şi Galaţi.

Pe acelaşi subiect

În momentul crimei, mașina medicului era parcată în faţa cabinetului stomatologic. Polițiștii au verificat-o minuţios: au căutat chiar şi sub autoturism, în speranţa că vor găsi probe care să le dea un indiciu cât de mic despre ucigaş.

Surse Observator spun că doctoriţa, originară din Republica Moldova, locuia cu soțul său într-un cartier rău-famat din Brăila. În urmă cu câteva luni, câţiva indivizi ar fi intrat peste cei doi soţi în casă şi i-ar fi ameninţat. Speriată, femeia a urmat un curs de portarmă. A obținut recent permisul și voia să-și cumpere un pistol, spun surse din anchetă. 

"Pur si simplu nu mi-a venit să cred. Ar fi fost ameninţată, ar fi vrut să-şi cumpere pistol să se apere". "Nişte oameni de nota 25, îmi pare rău. Am rămas fără cuvinte", spun vecinii.

Specialiştii din Bucureşti, chemaţi la Brăila

Soţul femeii a dat declaraţii în faţa procurorilor. Iar anchetatorii au chemat la audieri şi familia medicului din Republica Moldova, în speranţa că vor afla informaţii noi care să-i conducă pe urmele criminalului. 

Pentru a face lumină în acest caz extrem de complicat, la Brăila au venit specialişti de la Institutul Naţional de Criminalistică din Capitală. Surse din anchetă spun că este puțin probabil să fi fost vorba de o tâlhărie, pentru că din cabinet nu lipseşte nimic.

"Macabru, aşa nenorocire. Nu cred că e un jaf, ar fi altceva zic eu". "Pe soţ îl ştiu, am colaborat, un tip deosebit. Nimic rău n-aş putea să spun. E o tragedie". "A băgat frica în noi, ne e frică să stăm şi în casă", spun localnicii.

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru omor.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă. Prin ce incident grav trecuse la începutul anului