Antena Meniu Search
x

Video Modul jignitor în care doi elevi din Cluj au trucat poze cu profesoara lor. Părinţii îi vor plăti daune de 30.000 de lei

Decizie în premieră a unei instanţe din Cluj. Părinţii a doi elevi sunt obligaţi să plătească despăgubiri în valoare de 30.000 de lei fostei profesoare, pe care au calomniat-o în mediul online. Alex Prunean are toate detaliile.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 12.01.2023, 19:41

Vezi și

În urmă cu 5 ani, când cei doi elevi erau în clasa a VII-a, au modificat poza dirigintei, făcând o caricatură jignitoare, pe care mai apoi au răspândit-o pe grupul de WhatsApp al clasei. Timp de mai multe zile, au pus-o ca imagine de grup, iar mai apoi au creat şi un cont de Facebook cu numele profesoarei, folosind o altă poză ofensatoare.

Elevii au fost sancţionaţi disciplinar, fiindu-le scăzuta nota la purtare la 5, dar diriginta s-a simţit lezata şi a deschis un proces în instanţă. Părinţii celor doi elevi au încercat să le explice judecătorilor că totul a fost o gluma copilărească, dar diriginta a avut câştig de cauză. A cerut 50.000 lei daune, însă judecătorii i-au acordat doar 30.000, bani care trebuie plătiţi in solidar de părinţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Modul jignitor în care doi elevi din Cluj au trucat poze cu profesoara lor. Părinţii îi vor plăti daune de 30.000 de lei