Antena Meniu Search
x

Momente de panică la Râmnicu Vâlcea. Un depozit de electrice a fost mistuit de flăcări. Casele învecinate, în pericol

Flăcări imense au cuprins un depozit de materiale electrice şi ameninţau să se extindă şi la gospodăriile din jur.

Vezi și

Flăcări imense au cuprins un depozit de materiale electrice şi ameninţau să se extindă şi la gospodăriile din jur. Locuitorii din zonă au privit cu sufletul la gură intervenţia pompierilor. Din fericire, salvatorii au îndepărtat pericolul la timp.

În timp ce flăcările se înălţau ameninţător, panica s-a instalat printre oamenii din zonă. Fumul dens putea fi observat de la kilometri distanţă.

Oamenii au urmărit cu inima cât un purice intervenţia pompierilor. Vâlvătaia ameninţa să cuprindă o gospodărie şi un sediu de firmă din apropiere. 

Misiunea salvatorilor s-a încheiat după două ore. Depozitul de materiale electrice şi sanitare a ars pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi. 

O anchetă va stabili din ce cauză a izbucnit incendiul. Vecinii presupun că păsările care s-au odihnit pe liniile de tensiune au provocat un scurtcircuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Momente de panică la Râmnicu Vâlcea. Un depozit de electrice a fost mistuit de flăcări. Casele învecinate, în pericol