Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul când un şofer fuge cu dubiţa, după ce loveşte un taxi, în Timişoara, filmat. Nimeni nu îl mai găseşte (video)

Momentul când un şofer fuge cu dubiţa, după ce loveşte un taxi, în Timişoara, a fost filmat. Nimeni nu îl mai găseşte, poliţia îl caută de joi seara.

de Cosmin Stăniloiu

la 01.11.2019 , 11:08

Momentul când un şofer fuge cu dubiţa, după ce loveşte un taxi, în Timişoara, a fost filmat. Nimeni nu îl mai găseşte, poliţia îl caută de joi seara.

Coliziune puternică între o dubiţă și un taxi, joi seara, la Timișoara. Șoferul dubiţei, vinovat pentru producerea accidentului, a fugit de la fața locului, iar polițiștii se află pe urmele sale. O femeie, pasageră în taxi, a fost rănită. 

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs la intersecția străzilor Crizantemelor cu Preyer. Conducătorul dubiţei circula pe strada Crizantemelor, iar la intersecția cu strada Preyer a pătruns pe culoarea roșie a semaforului și a intrat într-un taxi ce venea dinspre Iuliu Maniu și se îndrepta către strada Ion Barac, scrie pressalert.ro.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Coliziunea dintre cele două autovehicule a fost puternică, partea din lateral dreapta a taxiului fiind avariată. Șoferul dubiţei a fugit de la fața locului. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Momentul când un şofer fuge cu dubiţa, după ce loveşte un taxi, în Timişoara, filmat. Nimeni nu îl mai găseşte (video)