Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul dramatic când un bărbat îşi dă foc în faţa Primăriei Peștișani, din Gorj. Angajaţii instituţiei au venit cu paharele de plastic să îl stingă

Momentul dramatic când un bărbat de 65 de ani îşi dă foc în faţa Primăriei Peștișani, din judeţul Gorj, a fost surprins de camerele de supraveghere ale instituţiei.

de Monica Palade

la 17.11.2022 , 15:17

Angajaţii au sărit cu paharele de plastic umplute cu apă să îl stingă pe bărbat. Cu toate acestea, flăcările au continuat să mai ardă preţ de câteva minute bune. Într-un final, focul a fost stins, iar bărbatul a fost transportat la spital de echipajul SMURD sosit la faţa locului.

Se pare că omul se afla în litigiu cu primăria, informează reporterul Observator Diana Speretoiu. Atenţie imagini cu puternic impact emoţional. 

Ce spun salvatorii

Vezi și

Prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112, am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de o persoană care s-a autoincendiat în faţa primăriei Peştişani.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj şi o ambulanţă din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca persoana fusese ajutată de către martorii acestui eveniment în sensul că focul a fost stins.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 care este conştient şi care a suferit arsuri la nivelul membrelor inferioare şi abdomenului. Colegii noştri i-au acordat primul ajutor calificat la faţa locului iar ulterior l-au transportat la UPU Tg-Jiu.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Momentul dramatic când un bărbat îşi dă foc în faţa Primăriei Peștișani, din Gorj. Angajaţii instituţiei au venit cu paharele de plastic să îl stingă