Antena Meniu Search
x

Video Momentul impactului când un TIR intră în plin în două autoturisme care staţionau în Iaşi. Cinci persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital

Cinci persoane, printre care doi copii, au fost rănite în localitatea Cristeşti, pe DN2, între Roman și Fălticeni, județul Iași, după ce un TIR care transporta elemente de mobilier a intrat în plin în două autoturisme care staţionau.

de Monica Palade

la 24.07.2023, 15:56

Vezi și

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum autotrenul se izbeşte violent în maşini. Bucăţi din autoturisme sunt împrăştiate pe şosea.

La faţa locului au intervenit sectia de Pompieri Paşcani cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordare a primului ajutor si 2 ambulanţe SAJ, dintre care una tip C. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

Ce spun oamenii legii

La data de 24 iulie anul curent, în jurul orei 13.00, polițiștii rutieri pășcăneni au fost sesizați cu privire la un accident rutier care a avut loc pe raza localității Cristești.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că, șoferul unui autotractor ar fi intrat în coliziune cu două autoturisme.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, dintre care doi minori. Şoferul autotrenului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Ceilalți doi conducători auto nu au putut fi testați alcoolscopic întrucât erau răniți. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Momentul impactului când un TIR intră în plin în două autoturisme care staţionau în Iaşi. Cinci persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital