Antena Meniu Search
x

Video Momentul impactului frontal din Braşov, în care un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa. Se afla alături de alţi trei prieteni care au ajuns în stare gravă la spital

Momentul impactului de pe DN73, din apropierea localităţii Bran, în care un autoturism s-a izbit frontal de o dubă a fost surprins de o cameră de supraveghere.

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 15:52

Vezi și

Un tânăr de 19 ani, care se afla în autoturism alături de alte trei persoane, nu a avut nicio şansă. Ceilalţi trei pasageri au ajuns în stare gravă la spital.

Impact fatal suprins de camere

În imagini se vede cum autoturismul a intrat pe contransens şi s-a izbit frontal de duba care circula regulamentar. În urma impactului extrem de violent, maşina a rămas fără plafon. „Din păcate, o persoană de sex masculin, în vârstă de 19 ani, a decedat.

Celelalte 3 persoane (două persoane de sex feminin și o persoană de sex masculin) au fost intubate și transportate în stare foarte gravă la spital de către elicopterul SMURD, echipajul SMURD și o ambulanță SAJ pentru investigații medicale suplimentare și tratament de specialitate”, a anunțat ISU Brașov.

Cercetările continuă pentru a afla cu exactitate împrejurările și condițiile în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Momentul impactului frontal din Braşov, în care un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa. Se afla alături de alţi trei prieteni care au ajuns în stare gravă la spital