Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care este înscenat accidentul cu Lamborghini din Cluj. Voiau să obţină 100.000 de euro de la asigurare

De două zile autorităţile răscolesc ţara în lung şi-n lat. Vorbim de sute de percheziţii, la capătul cărora sute de suspecţi au fost luaţi pe sus pentru interogatoriu. În Dâmboviţa, spre exemplu, mai multe tone de deşeuri metalice au fost confiscate şi 50 de persoane cu topitorii clandestine au fost reţinute, iar în Cluj mai multe persoane care trucau accidente rutiere pentru a încasa bani de la companiile de asigurări sunt deja după gratii. Printre ultimele autoturisme distruse intenţionat este şi un Lamborghini.

de Denisa Dicu

la 22.10.2024 , 19:17

Poliţiştii şi procurorii au împânzit ţara în ultimele zile în căutarea infractorilor care încalcă legea. "Operaţiunea Jupiter" se desfăşoară simultan în mai multe locuri. La Cluj, anchetatorii au mers pe urmele unor indivizi care au înscenat un accident rutier cu un Lamborghini. Sperau să obţină o sută de mii de euro de la compania de asigurări.

Percheziţii în toată ţara

Desfăşurare impresionantă de forţe a fost în zorii zilei în Dâmboviţa. O coloană impresionantă de maşini de poliţie şi jandarmi, escortate din aer de un elicopter au descins în oraşul Găeşti şi în alte cinci localităţi din zonă. Vizaţi au fost indivizi care ard cauciucuri şi dezmembrează maşini pentru recuperarea fierului şi cuprului.

Vezi și

La percheziții participă peste 670 de polițiști și jandarmi, însoțit de inspectorii de la Garda de Mediu. Doar aici în localitatea Mătăsaru, oamenii legii percheziţionează casele de pe o stradă întreagă.

De la percheziţii autorităţile au plecat cu 270 de kilograme de cupru, două arme de airsoft dar şi 10 tone de deşeuri. Astazi avem la fel sute de perchezitii efectuate pe o linie de investigatii criminale, pe arme si explozivi si substante periculoase si bineinteles si pe linie de economic sunt vizate infractiuni de contrabanda, infractiuni de inselaciune.

50 de suspecţi, majoritatea dintre ei cu antecedente penale, au fost duşi la audieri.

Denisa Dicu Like

Pasiune, adrenalină, curiozitate și dorința de a afla poveștile oamenilor. Sunt doar câteva dintre lucrurile care mă îndeamnă să fac jurnalism cu atât de mult drag.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Evenimente » Momentul în care este înscenat accidentul cu Lamborghini din Cluj. Voiau să obţină 100.000 de euro de la asigurare