Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care mama gemenilor află că micuții au căzut de la etajul 10. Jandarmii i-au bătut la ușă in timp ce era live pe Facebook

Tragedie cumplită în Ploieşti. Doi fraţi gemeni, de doar doi ani, au murit după ce au căzut în gol de la etajul zece al blocului în care locuiau. Copiii se jucau nesupravegheaţi în timp ce mama lor făcea live pe Facebook dintr-o cameră alăturată. Femeia a aflat ce s-a întâmplat abia după ce jandarmii i-au bătut la uşă.

de Redactia Observator

la 12.08.2021, 16:48

Vezi și

Ploieşti, ora 20:48. O fetiţă și un băieţel de 2 ani, gemeni, cad în gol de la aproape 30 de metri, de la etajul 10, chiar sub ochii unor vecini care intră în bloc. Copiii se jucau într-o cameră când s-au urcat pe o masă şi au alunecat pe geam. În tot acest timp, mama copiilor făcea un live pe Facebook în camera alăturată. Deşi pe fundal se aud sirenele de salvare, femeia nu se ridică să vadă ce se întâmplă. 

Abia când Jandarmeria îi bate la uşă, femeia află că gemenii au căzut de la etaj. În zadar au încercat medicii de pe ambulanţe să-i resusciteze, copiii au murit. 

Mihaela Florescu, purtător de cuvânt IPJ Prahova: Din păcate aceștia au fost declarați decedați. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă.

Vecinii sunt în stare de şoc. Femeia le-a mărturisit anchetatorilor că făcea curat într-o altă cameră când s-a petrecut tragedia. 

Mama gemenilor a fost dusă la Psihiatrie, în stare de șoc. Era indiferentă și detașată de toată tragedia

.Alexandra Marin, reporter Observator: În momentul de față femeia se află în continuare internată pe secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Prahova, acolo unde a ajuns încă de o seară cu o ambulanță. Am vorbit cu purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, care mi-a spus că femeia a ajuns destul de agitată aseară, dar în același timp indiferentă și detașată de toată tragedia. Nu știm ce s-a întâmplat cu exactitate în apartament, dar știm că pe lângă cei trei copii pe care îi avea femeia, mai era alături de ea o prietenă. A rămas cu un sigur copil, un băiețel de cinci ani, care se află acum la tată. Testele pentru alcool și droguri au ieșit negative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momentul în care mama gemenilor află că micuții au căzut de la etajul 10. Jandarmii i-au bătut la ușă in timp ce era live pe Facebook