Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care maşina unei şoferiţe urcă peste alte autoturisme parcate, pe o stradă din Galaţi. O cameră a filmat accidentul

Accident teribil, în Galaţi. O şoferiţă de 53 de ani, a lovit, ieri, o maşină de pe contrasens şi s-a urcat apoi peste autoturismele parcate pe marginea drumului. 

de Redactia Observator

la 09.05.2024, 11:49

Vezi și

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum femeia iese de pe locul de parcare, îşi continuă deplasarea pe o stradă lăturalnică blocului, iar în momentul în care virează la dreapta pe o altă şosea, acroşează maşina din sensul opus.

Şoferiţa, lăsată fără permis timp de 3 luni

Ulterior, aceasta a mai lovit și alte patru autovehicule parcate. La faţa locului, au intervenit autorităţile care i-au testat pe cei doi şoferi, rezultatul fiind negativ. 

Din fericire, în urma accidentului nu au fost victime, ci doar pagube materiale. Femeia a fost sancționată cu o amendă de 1.600 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Momentul în care maşina unei şoferiţe urcă peste alte autoturisme parcate, pe o stradă din Galaţi. O cameră a filmat accidentul