Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o cisternă spulberă o camionetă încărcată cu lemne, pe un drum din Bistrița-Năsăud. O cameră a filmat impactul devastator

Doi tineri au rămas încarcerați în urma unui accident grav produs pe o șosea din localitatea Uriu, județul Bistrița-Năsăud, între o camionetă și o cisternă. Momentul impactului teribil a fost surprins de o cameră de supraveghere. 

de Redactia Observator

la 11.04.2024, 11:55

Vezi și

Pe imagini se poate observa cum conducătorul mașinii încărcate cu lemne, un tânăr de 20 de ani, nu acordă prioritate cisternei, şi este lovit în plin. 

Accident filmat de camere în Bistriţa-Năsăud. Doi tineri au rămas încarceraţi într-o camionată

În urma impactului, atât șoferul de 20 de ani cât și un pasager de 21 de ani au rămas încarcerați și au avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoși din mașină. 

Ulterior, au fost transportaţi la spital.   

Accidentul s-a produs miercuri dimineaţă. "Poliţiştii Compartimentului Rutier Beclean au intervenit la un accident de circulaţie produs în Uriu, la intersecţia Drumului Naţional 17 cu Drumul Judeţean 171. Din primele date, o autoutilitară condusă de un tânăr de 20 de ani din Oarzina, care se deplasa pe Drumul Judeţean 171, a intrat în coliziune cu un autocamion condus de un bărbat de 57 din Galaţi, care se deplasa pe Drumul Naţional 17. În urma accidentului a rezultat rănirea şoferului de 20 de ani şi a unui pasager de 21 de ani din acelaşi vehicul. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Oamenii legii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă. ISU a preciza că rezervorul autocisternei implicate în accident şi folosită la transport de argon lichid nu a fost afectat şi nu au existat scurgeri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Momentul în care o cisternă spulberă o camionetă încărcată cu lemne, pe un drum din Bistrița-Năsăud. O cameră a filmat impactul devastator