Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o fată de 13 ani este călcată de locomotivă, în gara Bacău. Copila sărise un gard și voia să ajungă pe peron

Imagini înfiorătoare surprinse, marți seară, în Gara CFR Bacău. Camerele de supraveghere au filmat momentul în care o fată este călcată de o locomotivă, în timp ce traversează calea ferată. Copila în vârstă de 13 ani escaladase un gard și voia să ajungă pe peron.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.01.2022, 13:57

Vezi și

UPDATE 13:30 - Fata lovită de locomotivă a fost detubată și este conștientă

Reporterul Observator Clara Mihociu transmite că fata este acum stabilă, rămâne însă în continuare internată pe secția de terapie intensivă a Spitalului de copii de Iași. A fost detubată și este conștientă, fiind internată împreună cu mama sa. Va avea nevoie și de alte intervenții chirurgicale, dar și de multă consiliere psihologică, fiindcă a suferit o traumă. Ea a ajuns la spital în stare gravă, cu piciorul retezat, după ce a fost călcată de o locomotivă în gara din Bacău. Doar o minune a făcut ca minora să scape cu viață, spun medicii din Iași, care s-au luptat nouă ore să-i salveze piciorul.

Știrea inițială:

Pe acelaşi subiect

În înregistrare se vede cum fata coboară dintr-un alt tren, care se afla pe o altă linie, sare gardul despărțitor și se grăbește să traverseze calea ferată, moment în care este lovită de locomotivă.  

Fata, care ar fi spus că i-a alunecat piciorul pe șină, a primit îngrijiri la fața locului, fiind ulterior transportată la Spitalul Clinic de Copii „Sf. Maria” din Iaşi.

Medicii au reușit să-i salveze piciorul drept, însă copila este în continuare în stare gravă, intubată, iar prognosticul este rezervat. 

Ce spune Poliția Bacău

"La data de 25 Ianuarie a.c, polițiștii Postului de Poliție T.F Bacău, în timp ce desfășurau activități specifice la peronul stației CFR Bacău, s-au sesizat din oficiu despre faptul că, o locomotivă izolată, aflată în mers, a surprins și accidentat o tânără care traversa calea ferată. Polițiștii au stabilit că, o minoră de 13 ani, din Bacău ar fi traversat liniile de cale ferată trecând prin trenul oprit la linia II, după care ar fi escaladat gardul despărțitor al celor două linii și fără să se asigure, ar fi sărit în gabaritul liniei I, moment în care a fost surprinsă și accidentată de locomotivă.

La fața locului a intervenit un echipaj medical care i-a acordat tinerei îngrijiri medicale și au transportat-o la spital. Ulterior, a fost transportată cu un elicopter la o unitate medicală din Iași", a transmis într-un comunicat IPJ Bacău.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Momentul în care o fată de 13 ani este călcată de locomotivă, în gara Bacău. Copila sărise un gard și voia să ajungă pe peron