Antena Meniu Search
x

Update ”Tu ai grijă de tine, eu am de copil”. Un britanic s-a sinucis după ce nepoata a fost omorâtă în bătaie de mamă și de iubita ei

Bunicul micuței Star Hobson, fetița care a murit după ce a fost călcată în picioare de mama ei și de iubita acesteia, s-a sinucis de ziua fiicei sale, după ce i-a trimis în închisoare un bilet sfâșietor în care promite că va avea grijă de copilul ei.

de Redactia Observator

la 15.12.2021, 22:49

Un bunic s-a sinucis după ce nepoata lui de doi ani a fost omorâtă în bătaie de mamă și de iubita ei
Un bunic s-a sinucis după ce nepoata lui de doi ani a fost omorâtă în bătaie de mamă și de iubita ei - West Yorkshire Police

Andrew Smith, în vârstă de 50 de ani, a murit din cauza unei supradoze, distrus de durere după ce a aflat că fiica sa, Frankie Smith, din Keighley, West Yorkshire, a provocat moartea micuței Star Hobson, în vârstă de 16 luni.

UPDATE: Ambele femei au fost condamnate

Fetița a fost ucisă de mama ei, Frankie Smith, și de parternera acesteia, Savannah Brockhill, după luni întregi de abuz, în luna iunie a anului trecut.

Potrivit Daily Mail, înainte de moartea sa, Andrew i-a trimis o scrisoare personală lui Frankie, în timp ce aceasta era arestată preventiv, spunându-i că va avea grijă de copilul ei.

Pe acelaşi subiect

Scrisoarea lăsată în urmă de bunic

”El avea o amprentă a mâinii micuței Star pe fereastra lui și nu a spălat-o niciodată. Nu s-a putut împăca cu moartea fetiței și așa că s-a sinucis de ziua lui Frankie. I-a trimis o scrisoare în închisoare în care i-a scris: „Tu ai grijă de tine și eu am să am grijă de copil”, a povestit străbunicul micuței.

Potrivit acestuia, serviciile sociale au ratat cinci oportunități de a o salva pe micuța Star, după ce mai mulți membri ai familiei au reclamat-o pe mama fetiței și pe partenera acestuia pentru rele tratamente. De fiecare dată, Brockhill și Smith au reușit să convingă asistenții sociali că vânătăile de pe Star au fost accidentale sau că plângerile au fost făcute cu răutate de oameni cărora nu le-a plăcut relația lor.

Cum a murit micuța Star Hobson

Medicul legist a concluzionat că Frankie Smith, în vârstă de 20 de ani, și Savannah Brockhill, în vârstă de 28 de ani, au provocat răni ”catastrofale” la nivelul abdomenului lui Star Hobson. Cuplul ar fi rupt vena principală care transporta sânge de la inimă spre membre. De asemenea, mai multe organe au fost grav afectate.  Mai exact, fetiţa a suferit pierderi majore de sânge, a avut și o scindare a ficatului și vânătăi la plămâni și pancreas.

După ce se presupune că l-au călcat pe copil în picioare, Smith și Brockhill au așteptat apoi 15 minute înainte de a suna pentru ajutor. De asemenea, cuplul a căutat online ''cum să scoți un copil din șoc'', au aflat jurații.

Paramedicii au ajuns la casa din Keighley, West York, pe 22 septembrie anul trecut, pentru a o găsi pe Star lipsită de viață, palidă și purtând doar un scutec. Instanței i s-a spus că se afla într-un stop-cardiac. Ea a fost transportată cu un elicopter la spital, dar din păcate nu a putut fi salvată și a fost declarată moartă la scurt timp după aceea.

Cuplul a încercat să dea vina pe un copil de doi ani, lucru pe care procuratura l-a considerat drept ”absurd”. Medicii au spus în schimb că ”gradul de forță” aplicat lui Star a fost ”atât de mare” încât ”era imposibil ca medicii să creadă că ar fi putut fi cauzat de un copil”.

Cuplul ucigaș își așteaptă sentința

Savannah Brockhill, în vârstă de 28 de ani, a fost găsită vinovată de uciderea lui Star Hobson pe 22 septembrie 2020, într-un atac brutal care a avut loc la apartamentul lui Smith din Wesley Place, Keighley.

Mama fetiței, Frankie Smith, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită vinovată că a permis moartea fiicei sale.

Miercuri, la Bradford Crown Court, acuzarea și reprezentanții legali ai fiecărui inculpat vor face observații cu privire la ceea ce consideră că ar trebui să fie pedeapsa cea mai potrivită pentru ambele femei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » ”Tu ai grijă de tine, eu am de copil”. Un britanic s-a sinucis după ce nepoata a fost omorâtă în bătaie de mamă și de iubita ei