Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o mamă cu doi copilaşi, unul de 8 luni şi altul de 6 ani, sunt izbiţi pe trecere de un şofer grăbit, în Buzău

Accident grav filmat de camere la Buzău. O femeie de 27 de ani şi cei doi copii ai săi de 6 ani, respectiv 8 luni, au fost loviţi de un taxi pe o trecere de pietoni. În imagini se vede cum pietonii ajung la jumătatea zebrei, iar maşina vine fără să încetinească, îi izbeşte şi îi aruncă pe şosea. Femeia şi cei mici sunt în stare stabilă. 

de Redactia Observator

la 31.01.2024, 08:25

Vezi și

O femeie şi cei doi copii ai ei au ajuns, marţi, la spital, după ce au fost loviţi în plin de un autoturism pe o trecere de pietoni din municipiul Buzău.

Mamă cu 2 copii, loviţi pe zebră

Potrivit IPJ Buzău, trei pietoni au fost accidentaţi, marţi, pe Bulevardul Stadionului din municipiul Buzău, în timp ce traversau regulamentar. Persoanele au fost evaluate medical şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Buzău.

”La U.P.U. -SMURD au fost transportate 3 victime: o femeie în vârstă de 27 de ani şi doi copii, cu vârste de 6 ani, respectiv 8 luni. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, grad 1 şi o contuzie de bazin, iar cei doi copii au suferit traumatisme la nivelul capului şi feţei. Toti pacienţii sunt stabili hemodinamic si respirator, constienti, cooperanţi, în curs de investigaţii”, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul în care o mamă cu doi copilaşi, unul de 8 luni şi altul de 6 ani, sunt izbiţi pe trecere de un şofer grăbit, în Buzău