Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o șoferiță din Galați și copilașul ei ies de pe șosea cu mașina și se răstoarnă pe câmp, lângă Movileni

O cameră de bord a surprins momentul în care o mașină, în care se aflau șoferița de 35 de ani și băiețelul ei de 4 ani, iese de pe carosabil și se răstoarnă pe câmp, în Galați. S-a întâmplat lângă Movileni și, din fericire, atât mama, cât și copilașul ei au supraviețuit. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.12.2022, 15:10

Vezi și

Alarma a fost dată ieri după-amiază. În jurul orei 15.30, un apel la 112 anunța că o mașină s-a răsturnat pe câmp la Movileni, la ieşirea din municipiul Galaţi. 

Accident lângă Movileni. Mama și copilul au ajuns la spital

În autoturism se aflau mama, în vârstă de 35 de ani, și copilul ei de 4 ani.

"Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, ajunși în scurt timp la fața locului, au constatat că cele sesizate se confirmă, iar din verificările preliminarii au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 35 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei către localitatea Movileni, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum în curbă la stânga și ar fi pierdut controlul direcției, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma acestui eveniment rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, dar și a unui minor, cu vârsta de 4 ani, pasager în autoturism. Cei doi au fost transportați la spital pentru investigații medicale de specialitate. La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ", au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Pe acelaşi subiect

Mama a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Galaţi, iar copilaşul a fost internat la Spitalul de Copii din Galaţi. Potrivit martorilor, copilul era aşezat în scaun special de transport.

Poițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Momentul în care o șoferiță din Galați și copilașul ei ies de pe șosea cu mașina și se răstoarnă pe câmp, lângă Movileni