Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o tânără este surprinsă cu un buchet de flori chiar de tatăl ei, poliţist în Suceava. Bărbatul o oprise pe Bianca în trafic

Pentru mulţi români, ziua de 8 Martie este despre Mama! Cea mai importantă femeie din lume! Definiţia iubirii supreme! Toţii copiii din lume au avut astăzi o misiune importantă, de a le arăta celor care le-au dat viaţă cât de mult le preţuiesc.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 08.03.2024, 17:43

Vezi și

"Mami, te iubesc, mami, din toată inimioara mea". În ochii copiilor, vezi iubirea. În ai mamelor, vezi infinitul. Este legătura supremă, sărbătorită an de an, de 8 Martie. Fiecare copil a pregătit câte o surpriză pentru cea mai dragă fiinţă din lume. Educatoarele le-au fost complici.

Cadouri pentru mame, de 8 Martie, Ziua Femeii

"Copiii le-au pregătit poezii, cântecele, daruri pe care le vor oferi la sfârşitul zilei, dar şi o activitate în care mămicile sunt integrate pentru a fi copii încă o dată, alături de copii lor", spune Alexandra Teodorescu, educatoare.

Ziua a fost şi mai specială pentru mama lui Bety. Fetiţa a apărut pe lume în urmă cu şase ani, chiar de Ziua Mamei. 

Pe acelaşi subiect
  • Reporter: Tu ai fost cadoul lui mami de 8 Martie, că este ziua ta astăzi?
  • Bety: Da.
  • Reporter: Aţi devenit mamă de Ziua Mamei.
  • Mama lui Bety: Exact.
  • Reporter: Cum v-aţi simţit la serbare?
  • Mama lui Bety: Frumos, emoţionată puţin şi fericită. 

Nu doar mamele au primit surprize astăzi, ci şi doamnele educatoare şi profesoare din toată ţara. La florării a fost forfotă mare de dimineaţă. Pe lângă elevi, şi domnii s-au grăbit să cumpere flori pentru femeile importante din viaţa lor. 

Bianca, oprită în trafic cu flori chiar de tatăl ei

În Suceava, poliţiştii rutieri au făcut surprize şoferiţelor. Momentul a fost foarte emoţionant pentru Bianca, o tânără care a venit în oraş să-şi surprindă mama şi a fost oprită în trafic chiar de tatăl ei, pentru a-i oferi o floare: "Serviciu uşor. Pa".

8 Martie este o zi specială şi pentru Observator. Este ziua care ne aminteşte de colega noastră, Iuliana Gătej, şi de campania ei de suflet -  Infinit pentru Mama. Iuliana ne veghează acum de sus, dar a lăsat pe pământ mii de semne ale iubirii, în cele mai lungi scrisori scrise de elevi pentru mame. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Momentul în care o tânără este surprinsă cu un buchet de flori chiar de tatăl ei, poliţist în Suceava. Bărbatul o oprise pe Bianca în trafic