Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care trei maşini se izbesc, rând pe rând, în Pasajul Unirii din Capitală. Patru oameni au ajuns la spital

Ciocnire în lanţ noaptea trecută în Pasajul Unirii din Capitală. Trei maşini au fost distruse după ce şoferii s-au oprit, rând pe rând, în mijlocul şoselei. Primul n-a mai putut controla maşina şi s-a oprit în parapet, al doilea a încetinit să vadă ce se întâmplă, iar al treilea i-a lovit pe ambii în plin. Patru oameni au ajuns la spital. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 24.01.2024, 20:13

Vezi și

În imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum, imediat după curba din pasaj, şoferul nu mai reuşeşte să păstreze direcţia şi intră direct în parapet. Desprinde o bucată de metal din perete şi apoi opreşte pe banda doi.

La volan era un tânăr de 24 e ani. Atât el cât şi pasagera din dreapta coboară şi pleacă spre ieşire. Autoturismele din spate încetinesc, ocolesc zona şi merg mai departe. După mai puţin de un minut, cei doi se întorc.

Carambol în Pasajul Unirii din Capitală 

În momentul în care ajung la maşina staţionată, o alta opreşte în paralel, probabil să întrebe dacă au nevoie de ajutor. Din spate vine însă cu viteză un alt şofer care loveşte puternic ambele vehicule. Toţi pasagerii ies panicaţi, speriaţi că ar putea fi izbiţi şi de alte maşini. 

Pe acelaşi subiect

Cristina Filip, reporter Observator: Poliţiştii care vor analiza imaginile de pe  camerele de supraveghere şi îi vor audia pe toţi cei implicaţi în accident trebuie să stabilească ce s-a întâmplat cu şoferul de 24 de ani care a intrat cu maşina în parapet. El va trebui să explice şi de ce nu a cerut ajutor la 112 şi a ales să lase maşina în pasaj, să meargă pe jos spre ieşire şi să se întoarcă, un gest extrem de periculos.  

Patru persoane au ajuns la spital

Toţi au ajuns la spital însă se află în afara oricărui pericol. După accident, circulaţia în pasaj, pe sensul dinspre Piaţa 1 Decembrie, a fost blocată complet timp de câteva ore. 

Cristina Filip, reporter Observator: Atât şoferul care a oprit să vadă ce se întâmplă cât şi cel care a intrat cu maşina în pasaj riscă amenzi de până la 500 de lei pentru staţionare neregulamentară. Ambii ar putea fi puşi să suporte costurile reparaţiei maşinilor implicate. Pe numele lor au fost deschise şi dosare penale pentru vatamare corporală din culpă, ceea ce înseamnă o altă amendă sau până la 1 an şi 4 luni de închisoare, cel mai probabil cu suspendare. 

În septembrie 2022, pasajul Unirii a fost redeschis circulaţiei după lucrări de reabilitare. În următoarele 3 luni s-au înregistrat 7 accidente. Cinci autoutilitare au rămas blocate la intrarea în pasaj, limitatorul s-a prăbuşit pe un autocar cu turişti greci iar o maşină a luat foc în subteran.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Momentul în care trei maşini se izbesc, rând pe rând, în Pasajul Unirii din Capitală. Patru oameni au ajuns la spital