Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un copil de 6 ani sare cu bicicleta în faţa unei maşini, pe o stradă din Timişoara. Şoferul a plecat de la locul accidentului

Un copil în vârstă de 6 ani din Timişoara a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce încerca să traverseze strada, pe bicicletă, fără să se asigure şi fără a fi însoţit. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 16.10.2022, 14:33

Vezi și

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum copilul apare brusc dintre maşinile parcate, direct în faţa unui autoturism. Şoferul frânează la timp şi asta evită o tragedie. Cu toate aceastea, tânărul de 27 de ani care se afla la volan a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției. 

Din acest motiv, poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

Ce spun autorităţile

"La data de 15 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizați de reprezentanții Spitalului de Copii Louis Țurcanu din municipiul Timișoara cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 14:00, la spital s-a prezentat un minor, în vârstă de 6 ani, însoțit de mama lui, pentru investigatii medicale, în urma unui accident rutier petrecut în cursul zilei de 14.10.2022, în jurul orei 18:00, pe strada Barcelona din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș. 

Pe acelaşi subiect

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au constatat că în cursul zilei de 14 octombrie a.c., în jurul orei 18:00, un bărbat în vârstă de 27 de ani, a condus un autoturism pe strada Barcelona din localitatea Dumbrăvița, iar la un moment dat a surprins și accidentat un băiat, în vârstă de 6 ani, care a traversat strada pe bicicletă fără să se asigure, nesupravegheat și neînsoțiț, în urma impactului rezultând rănirea minorului.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției. 

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.",  transmite IPJ Timiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Momentul în care un copil de 6 ani sare cu bicicleta în faţa unei maşini, pe o stradă din Timişoara. Şoferul a plecat de la locul accidentului