Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un hoţ dă spargerea într-un cartier de lux din Arad: "Cu căciulă pe cap, mascat, a escaladat gardul"

Sub teroarea hoţilor. Aşa trăiesc locuitorii unui cartier de lux din Arad după ce maşinile şi locuinţele le-au fost sparte. Infractorii nu se sperie nici măcar de faptul că fiecare casă are un sistem de supraveghere video. Localnicii în schimb se tem să nu dea nas în nas cu hoţii, mai ales după drama omului de afaceri Adrian Kreiner, ucis în propria casă. 

de Redactia Observator

la 13.02.2024, 12:32

Vezi și

Hoţii au pus stăpânire pe un cartier exlusivist din Arad. Au fost filmaţi înr o singură noapte cum dau spargere după spargere. Cu feţele ascunse sub măşti chirugicale tâlharii nu ţin cont de nimic. Sar gardul proprietăţilor chiar sub camerele de supraveghere şi încearcă uşile locuinţelor. Cea mai uşoară pradă sunt maşinile parcate în curte.

Victimă: În jurul orei 4 dimineaţa, o persoană cu căciulă pe cap, mascată, a escaladat gardul, a intrat pe proprietatea mea. Aveam maşina parcată în incinta proprietăţii, neîncuiată. Au răscolit atât interiorul, cât şi portbagajul, a inspectat pe dinafară proprietatea, poate mai găseşte ceva. Au stat vreo cinci minute pe proprietate, apoi, prin escaladare a sărit. 

Hoţii au furat banii pe care i-au găsit într-una dintre maşini. Oamenii sunt cu atât mai speriaţi cu cât la finalul anului trecut o crimă la Sibiu a zguduit ţara. Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost toturat şi ucis în propria casă. 

Localnic: Trebuie făcut ceva în legătură cu asta pentru că majoritatea proprietarilor au copii. E pusă în joc siguranţa noastră. De când am auzit de incidentul ăsta, verific de două trei uşile, poarta, verfic sistemul de supraveghere, alarmele să meargă. 

Teofil Parascas, consultant independent: În mod cert sunt periculoşi. În cazul în care apare cineva care în confruntă, normal că vor reacţiona, bineînţeles violent. Nu ştim singur să încercând să fugă sau încercând să anahileze proprietarul.  

Dan Stoicanescu, comandant IPJ Arad: Am mai avut sesizări cu cetăţeni care au înregistrat exact acelaşi gen de fapte. Autori care au încercat la maşini, care au intrat în curte. Nu este prima sesizare de genul acesta. 

Pana acum doar unui dintre localnici a depus plangere pentru violare de domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul în care un hoţ dă spargerea într-un cartier de lux din Arad: "Cu căciulă pe cap, mascat, a escaladat gardul"