Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un microbuz izbeşte în plin o maşină. Impact violent filmat pe camere în Bistriţa-Năsăud: 3 persoane, în stare critică

Accident grav seara trecută, în apropiere de localitatea Reteag, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Trei persoane au ajuns în stare critică la spital după ce un microbuz a intrat în plin într-o maşină. Impactul violent a fost surprins de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 01.02.2024, 08:25

Vezi și

Pe imagini se observă cum şoferul de 47 de ani vireză stângă pe un drum secundar, când la un moment dat un microbuz ce transporta o remorcă a intră în plin în el. Impactul a fost atât de violent încât maşina s-a rotit de trei ori şi a ajuns într-un şanţ. 

Şoferul şi cei doi pasageri au rămas încarceraţi iar după ce au fost scoşi de către salvatori, au fost transportaţi de urgenţă la spital. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Momentul în care un microbuz izbeşte în plin o maşină. Impact violent filmat pe camere în Bistriţa-Năsăud: 3 persoane, în stare critică