Antena Meniu Search
x
LIVE

Momentul în care un polițist este lovit de un Ferrari, la Bocșa. Bolidul a fost oprit cu focuri de armă. VIDEO

Scene halucinante s-au petrecut pe o stradă din Bocșa, județul Caraș-Severin, joi după-amiază, când un polițist a fost luat pe capotă de șoferul unui Ferrari care a refuzat să oprească la semnalul agentului. În cele din urmă, bolidul de lux a fost oprit cu mai multe focuri de armă.

De Ana Maria Ghiarasim la 12.08.2021, 21:02
Vezi și

Polițistul luat pe capotă a fost transportat la spital pentru investigaţii. Şoferul autoturismului a accelerat şi a oprit doar după ce un alt agent l-a urmărit şi a tras trei focuri de armă.

"În această după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că un poliţist din cadrul Poliţiei Oraşului Bocşa care dirija traficul rutier pe raza de competenţă a fost acroşat de un autoturism care a refuzat să se conformeze solicitărilor poliţiştilor. Din verificările efectuate s-a stabilit că poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului în cauză, acesta ar fi încetinit, apoi ar fi accelerat din nou, moment în care l-ar fi acroşat pe agentul de poliţie care se afla lângă maşina acestuia, solicitându-i conducătorului auto să oprească autoturismul şi să prezinte documentele pentru control”, transmite Inspectoratul de Poliţie al judeţului Caraş-Severin.

Ferrari oprit cu trei focuri de armă, la Bocșa

Un alt coleg al poliţistului lovit de maşină a pornit imediat pe urmele fugarului, care s-a oprit abia după ce au fost trase focuri de armă. 

"În continuare, un alt coleg aflat în dispozitivul de menţinere a ordinii publice a executat trei focuri cu armamentul din dotare, autoturismul fiind oprit după aproximativ 400 de metri de către un alt echipaj de poliţie”, a explicat IPJ Caraş-Severin.

Poliţistul rănit a fost transportat la spital pentru o examinare şi acordarea asistenţei medicale. 

Șoferul cu Ferrari este un bărbat de 42 de ani din Reșița

Ulterior, conducătorul auto a fost identificat, acesta fiind un bărbat de 42 de ani din Reşiţa. El a fost dus la sediul poliţiei pentru cercetări. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. 

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Totodată, a fost informată unitatea de parchet competentă, pentru a dispune desemnarea unui procuror care să coordoneze ancheta.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Momentul în care un polițist este lovit de un Ferrari, la Bocșa. Bolidul a fost oprit cu focuri de armă. VIDEO