Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un tânăr de 19 ani cade în canal, chiar lângă mama lui, pe un trotuar-capcană din Sighişoara. "Mergeam ca tot omul..."

Un tânăr de 19 ani din Sighişoara a trăit spaima vieţii lui. Băiatul a căzut într-un canal, în timp ce mergea liniştit pe trotuar. A avut noroc că a fost prins de mama lui, aflată în permanenţă lângă el, pentru că băiatul este diagnosticat cu tulburări din spectrul autist. Primarul recunoaşte că nu e singura capcană din oraş: la câteva ore distanţă, alţi trei oameni au trecut prin aceeaşi sperietură. 

de Redactia Observator

la 27.08.2022, 19:25

Vezi și

În urma căzăturii, tânărul s-a ales cu mai multe tăieturi la picior şi o spaimă teribilă. Mama a încercat să-l liniştească. "Mergeam ca tot omul pe trotuar şi la un moment dat băiatul meu a călcat pe un canal şi s-a desfăcut capacul ăla şi a căzut înăuntru. A fost un noroc faptul că e un pic masiv şi s-a lovit doar uşor. Eu am făcut poze şi le-am trimis la domnul primar, că ştiu că poliţia nu face mare filosofie", povesteşte Edith Roman, mama băiatului.

Măsurile luate la Sighişoara, după ce mai mulţi oameni au căzut în canal

Primarul Sighişoarei a luat legătura cu cei de la compania de apă, cea care ar fi trebuit să se asigure că toate gurile de canal sunt sigure. "În momentul în care mama băiatului ne-a anunţat despre acest incident, am trimis o echipă care a marcat acea zonă şi a securizat-o", a declarat Iulian Sîrbu, primarul din Sighişoara.

Oraşul e plin de astfel de capcane: în aceeaşi zi, şi alţi oameni din oraş au căzut în canal. "Am primit abia de ieri mai multe astfel de sesizări în urma acestui accident şi am făcut deja demersurile către compania Aquaserv să ia toate măsurile", adaugă Iulian Sîrbu, primarul din Sighişoara.

Compania de apă dă vina pe cetăţenii care-şi parchează maşinile

Compania de apă din oraş dă vina tot pe cetăţeni. "S-a ajuns la concluzia că respectivul capac s-a mişcat, s-a deplasat puţin de la locul lui, deoarece aflându-se pe trotuar, într-o zonă în care oamenii parchează maşini, din cauza traficului s-a deplasat de la loc. Urmează să fie înlocuit capacul respectiv", susţine Nicu Tomuleţiu, purtător de cuvânt Aquaserv. De luni, vor fi monitorizate toate capacele din oraş pentru a vedea dacă există riscuri care le-ar putea pune oamenilor viaţa în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Momentul în care un tânăr de 19 ani cade în canal, chiar lângă mama lui, pe un trotuar-capcană din Sighişoara. "Mergeam ca tot omul..."