Antena Meniu Search
x

Video Momentul înfiorător în care o femeie este spulberată de un Matiz pe trecere, în Vaslui. A murit după ce a fost aruncată câțiva metri

Sfârşit tragic pentru o femeie din Vaslui! Aceasta şi-a pierdut viaţa după ce a fost spulberată de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Pe filmarea surprinsă de o cameră de supraveghere amplasată din zonă se observă cum femeia este lovită in plin, iar apoi aruncată pe sensul celălalt de mers. Şoferul, care a fost testat de poliţişti, nu consumase alcool.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 05.09.2023, 14:12

Vezi și

Accidentul s-a produs în zona gării din Vaslui. Femeia de 61 de ani se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă se observă cum bărbatul aflat la volan nu încetinește în zona trecerii de pietoni și o izbește în plin pe femeie. Impactul a fost atât de puternic încât femeia a fost aruncată câțiva metri. 

Femeia, aruncată câțiva metri din cauza impactului

Abia apoi bărbatul își dă seama ce a făcut, trage pe dreapta și merge la femeie. Ceilalți participanți la trafic ocolesc însă locul accidentului. Bărbatul a susținut în fața anchetatorilor că nu ar fi văzut-o pe femeie în momentul în care traversa, fiind pe grabă pentru că mergea la serviciu. 

Ulterior, la fața locului au ajuns și echipajele de prim ajutor însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu au putut să o salveze pe femeie, așa că s-a constatat decesul.

S-a deschis în acest caz un dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Momentul înfiorător în care o femeie este spulberată de un Matiz pe trecere, în Vaslui. A murit după ce a fost aruncată câțiva metri