Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mormântul unui polițist a fost DISTRUS de vandali! Fiul acestuia oferă RECOMPENSĂ pentru informații despre suspecți!

Mormântul unui polițist decorat din Botoșani a fost distrus, noaptea trecută, de vandali. Fiul polițistului oferă recompensă pentru prinderea autorilor.

de Redactia Observator

la 02.11.2017 , 12:12

Mormântul unui polițist a fost DISTRUS de vandali! Fiul acestuia oferă RECOMPENSĂ pentru informații despre suspecți!

Mormântul unui polițist decorat din Botoșani a fost distrus de vandali. Fiul polițistului oferă recompensă pentru prinderea autorilor.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu două zile, într-un cimitir din Botoșani, în zona destinată veteranilor de război.

Acolo a fost înmormântat anul trecut, în preajma Crăciunului, Toader Buhociu, un fost veteran de război și polițist timp de mai bine de trei decenii.

Articolul continuă după reclamă

Fiul său a aflat despre faptul că monumentul este distrus de la un cunoscut. Bărbatul a anunțat Poliția, iar ieri la amiază un echipaj de criminaliști a ajuns la mormânt pentru cercetări, respectiv fotografii, măsurători și prelevare de amprente, scrie botosaneanul.ro.

”Ieri dimineață la ora 8:00 am fost anunțat de un vecin că mormântul este distrus. Mai multe nu știu, am anunțat și Poliția. Ofer 20 de milioane de lei vechi celui care îmi dă informații concrete despre făptaș”, a declarat Manuel Buhociu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Mormântul unui polițist a fost DISTRUS de vandali! Fiul acestuia oferă RECOMPENSĂ pentru informații despre suspecți!