Antena Meniu Search
x

Mormântul unui artist cunoscut, îngropat la Vama Veche, a fost devastat de un preot: 'Dumnezeu să vă ierte, părinte!'

Un preot din Vama Veche este acuzat de prietenii unui artist cunoscut, care şi-a dorit să fie înmormântat la malul mării, că a vandalizat mormântul.

Mormântul unui artist cunoscut, îngropat la Vama Veche, a fost devastat de un preot: 'Dumnezeu să vă ierte, părinte!' - Facebook

Un preot din Vama Veche este acuzat de prietenii unui artist cunoscut, care şi-a dorit să fie înmormântat la malul mării, că a vandalizat mormântul.

Chitaristul Andrei Negulescu s-a stins după ce a fost diagnosticat de medici cu o boală necruţătoare.

Îndrăgostit de mare şi în special de Vama Veche, Andrei Negulescu le-a spus prietenilor, înainte de a muri, că vrea să fie înmormântat în Vamă.

"Așa cum știți, dorința lui înainte să părăsească această lume a fost să fie înmormântat în Vamă. Loc căruia i-a aparținut, pe care l-a iubit mai presus de cuvinte și unde și-a petrecut o mare parte din viață. Dorința i-a fost îndeplinită, prin bunavoința primarului și cu ajutorul neprețuit al celor care l-au iubit", au scris prietenii lui Andrei pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

Deşi au reuşit să îi îndeplinească ultima dorinţă, prietenii artistului s-au lovit de refuzul unui preot din localitate care le-a interzis să îl înhumeze fără acordul său.

"Din păcate, Andrei nu se poate odihni în pace pentru că nu este lăsat. 'Sfinția sa', preotul Valentin Bărbuceanu din Vama Veche - supărat că s-a trecut peste decizia lui de a nu-l înmormânta pe Andrei în Vamă - i-a aruncat toate coroanele și florile de pe mormânt. Și pe cele de plastic, și coroanele recent primite. Când a fost întrebat de ce a recurs la acest gest, preotul a răspuns cinic: 'pentru că așa vreau eu!'. Atât și nimic mai mult. Prea sfințite, vă rugăm să-l lăsați pe Andrei să se odihnească în pace! Încetați acest război absurd cu spiritul unui tânăr a cărui singură vină a fost că și-a dorit să își petreacă eternitatea în Vama Veche. Dumnezeu să va ierte, Părinte!", se arată pe pagina de Facebook - Ora de Vamă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mormântul unui artist cunoscut, îngropat la Vama Veche, a fost devastat de un preot: 'Dumnezeu să vă ierte, părinte!'