Antena Meniu Search
x

Video Mort de beat şi orb de gelozie, un bărbat din Vaslui a dat foc maşinii soţiei. Chiar el îi cumpărase automobilul, cu puţin timp în urmă

Mânat de gelozie şi încurajat de alcoolul, un bărbat din Vaslui a recurs la un gest extrem pentru a se răzbuna pe soţie. A incendiat maşina pe care chiar el i-o făcuse cadou femeii. Mai multe gospodării au fost în pericol de a lua foc.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 29.06.2022, 13:30

Vezi și

Totul s-a întâmplat seara trecută. Bărbatul a venit acasă sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit declaraţiilor soţiei sale, aproape de fiecare dată când consuma alcool acesta devenea agresiv, fiind un bărbat extrem de gelos. Asta s-a întâmplat şi seara trecută. Bărbatul a lovit-o în mod repetat pe femeia în vârstă de 35 de ani şi a ameninţat-o cu moartea. De frică, femeia a plecat acasă la părinţi.

La scurt, când a revenit, a observat că maşina sa, pe care chiar bărbatul în vârstă de 45 de ani i-o făcuse cadou, era în flăcări. Pompierii au stins incendiul, dar maşina a fost distrusă în totalitate. În urma verificărilor, a rezultat că maşina fusese incendiată, iar principalul suspect a fost chiar soţul femeii. Acesta, de altfel, ameninţase în repetate rânduri, că va incendia automobilul. Bărbatul are dosar penal pentru distrugere, loviri şi alte violenţe, iar pe numele său a fost emis un ordin de restricţie. Vecinii se declară surprinşi de incident şi au declarat poliţiei că nu ştiau ca cei doi soţi să aibă probleme atât de seriose. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Mort de beat şi orb de gelozie, un bărbat din Vaslui a dat foc maşinii soţiei. Chiar el îi cumpărase automobilul, cu puţin timp în urmă