Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Morți suspecte în Vrancea! Două femei, noră și soacră, au fost găsite inconștiente în baie. Medicii au încercat în zadar să le resusciteze (Video)

Două femei din satul Hângulești, comuna Vulturu (Vrancea), au fost găsite inconștiente, miercuri seară, în baia locuinței.

de Redactia Observator

la 07.12.2017 , 18:28

Două femei din satul Hângulești, comuna Vulturu (Vrancea), au fost găsite inconștiente, miercuri seară, în baia locuinței.

Conform primelor informații, Camelia F., de 40 de ani, își ajuta soacra, pe Ioana F., de 83 de ani, să facă baie. Acestea ar fi fost găsite inconștiente de băiatul de 15 ani al Cameliei F., scrie vremeanoua.ro.

Echipajele de salvare sosite la fața locului au încercat manevrele de resuscitare, însă în zadar. Cele două femei au fost declarate decedate.

Articolul continuă după reclamă

Agent principal Paula Enache, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Vrancea, a declarat că a fost întocmit dosar de moarte suspectă în cazul celor două femei. În ceea ce privește cauza morții, agent principal Enache a declarat că sunt informații care fac parte din raportul medicilor legiști, iar expertiza medico-legală nu poate fi făcută publică decât cu acordul familiei.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unor ipoteze, cele două femei s-ar fi intoxicat cu gaze de la o butelie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Morți suspecte în Vrancea! Două femei, noră și soacră, au fost găsite inconștiente în baie. Medicii au încercat în zadar să le resusciteze (Video)