Antena Meniu Search
x

Mortul "viu" care a ÎNSPĂIMÂNTAT Vasluiul! Medicii au consultat un cadavru chiar în SICRIU, dupã ce rudele l-ar fi văzut mişcând: "I-am pus oglinda şi s-a aburit!"

CAZ HALUCINANT la Vaslui, sat Vovrieşti, comuna Bãcesti! Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui au fost chemaţi, luni, să intervină în cazul unui bărbat mort de trei zile, despre care familia a avut impresia că este viu. 

CAZ HALUCINANT la Vaslui, sat Vovrieşti, comuna Bãcesti! Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui au fost chemaţi, luni, să intervină în cazul unui bărbat mort de trei zile, despre care familia a avut impresia că este viu. 

Aurel O., un bãtrân al satului, a decedat vineri, la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, în urma unor probleme cu inima. De vineri si pânã luni dimineatã, când familia a venit sã-l ridice, corpul bãrbatului a stat la morga unitãtii sanitare. Odatã ajuns acasã, decedatul a fost asezat pe masã si plâns de rude şi vecini. 

Tot luni, dar mai spre searã, rãmasã singurã cu decedatul în camerã, uneia dintre fiicele bãrbatului i s-a pãrut cã acesta a mişcat degetul mic de la mâna dreaptã.

Femeia a iesit repede afarã, a pus mâna pe o oglindã şi i-a aşezat-o mortului în faţã. Şi ce să vezi? Obiectul a aburit. Speriatã, dar şi cu speranţa cã tatãl ei ar fi viu, fiica a sunat de urgenţã la Ambulanţã, scrie presa locală.

Pe acelaşi subiect

Iniţial, medicii au crezut că este vorba despre o glumă, dar la insistenţele familiei, au mers la Vovrieşti.

Ajuns la faţa locului, echipajul medical a făcut toate consultaţiile posibile, însă concluzia a fost aceeaşi: mortul este...mort! 

“Am fost solicitati în satul Vovriesti, comuna Bãcesti, pentru cã rudelor unui decedat li s-a pãrut cã acesta trãieste. Ne-au spus cã dupã douã zile de la deces, corpul bãrbatului nu s-a schimbat deloc, nu e rigid. Ba mai mult, ne-au spus cã atunci când i-au pus oglinda în fatã, obiectul s-a aburit. Ne-am deplasat la fata locului.

Mortul era asezat în sicriu. I s-a fãcut o electrocardiogramã, iar familia a vãzut cã inima nu-i mai bãtea”, a declarat pentru vremeanoua.ro Dan Ungureanu, purtãtorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mortul "viu" care a ÎNSPĂIMÂNTAT Vasluiul! Medicii au consultat un cadavru chiar în SICRIU, dupã ce rudele l-ar fi văzut mişcând: "I-am pus oglinda şi s-a aburit!"