Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Milioane de copii îi aşteaptă pe Moş Crăciun

Moş Crăciun este tot mai aproape de România. Milioane de copii îl aşteaptă cu sufletul la gură. Pregătirile au început încă de dimineaţă, când, în toate casele, s-au pregătit colindele şi s-au încheiat listele cu dorinţe pentru Moşul.

de Redactia Observator

la 24.12.2018 , 21:20

Moş Crăciun este tot mai aproape de România. Milioane de copii îl aşteaptă cu sufletul la gură. Pregătirile au început încă de dimineaţă, când, în toate casele, s-au pregătit colindele şi s-au încheiat listele cu dorinţe pentru Moşul. Sub bradul împodobit, vor începe în curând să apară darurile mult visate.

Vestea magică s-a răspândit pe tot Pământul. În noaptea de Ajun, visele devin realitate. Pentru milioane de copii, u e casă prin care Moşul să nu treacă. 

Biscuiţii lăsaţi la fereastră sau sub brad sunt gustarea care-i dă Moşului energie. Cât să poată căra sacul plin de daruri. În câteva ore, bătrânul cu barbă albă face turul României. Iar în aşteptarea lui, fiecare copil s-a pregătit încă de dimineaţă. Diana, de exemplu, îl aşteaptă cu un desen simbolic. 

Vezi și

Sub bradul abia împodobit, Diana a lăsat şi o listă lungă. Anul acesta, vrea un cadou mai... neobişnuit. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După calculele ei, Moş Crăciun ar trebui să ajungă în jurul orei 1 dimineaţa. Are de gând să-l pândească. Şi să-l surpindă cu un cântec. 

Dar până în Bucureşti, sania trasă de reni opreşte în Moldova. La Suceava, Natalia aşteaptă cu sufletul la gură. Mai ales că are dorinţe mai... costisitoare, cum ar fi un hoverboard sau un smartphone.

Pe Amalia am găsit-o în camera ei, la birou, pregătind un desen pentru ajutoarele Moşului.

În câteva ore, Moş Crăciun va ajunge în România. Călătoria lui este monitorizată de Comandamentul pentru apărare aerospaţială nord-americană. Sania apare în direct pe radarul organizaţiei. Chiar înainte de plecare, din Laponia, Moşul a trimis un mesaj lumii întregi.

Sper ca toţi să aveţi un an minunat. Desigur, sunt multe lucruri în lume care ar trebui să fie diferite. Sper totuşi ca sărbătoarea Crăciunului să ofere un scurt moment în care lumea şi oamenii să se liniştească pentru a petrece timp alături de familie şi prieteni, a transmis Moşul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Milioane de copii îi aşteaptă pe Moş Crăciun