Antena Meniu Search
x

Video Moş Crăciun şi Iepuraşul de Paşte, în acelaşi loc. Ca să nu muncească de două ori, autorităţile din Motru au lăsat oamenii să aleagă ce sărbătoresc la iarnă

Autorităţile din Motru au găsit o soluţie inedită de a face economie la curent, dar şi la muncă. Pentru a nu lucra de două ori, au instalat şi decoraţiunile de Crăciun şi pe cele de Paşte încă de pe acum.

de Redactia Observator

la 18.11.2022, 11:40

Vezi și

Cum vremea de afară lasă impresia că mai degrabă de apropie Paştele, nu Crăciunul, autorităţile din Motru au instalat în parc decoraţiuni pentru ambele sărbători. Astfel, oamenii pot să-şi aleagă ce vor să sărbătorească peste o lună.

Evident, copiii au fost cei mai încântaţi să-l vadă atât pe Moş Crăciun, cât şi pe Iepuraşul de Paşte. "Copiii care au ieşit în parc sunt derutaţi, nu ştiu dacă să îi mai scrie scrisori lui Moş Crăciun", se amuză un tătic pe Facebook după o plimbare alături de copiii săi prin parcul din Motru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Moş Crăciun şi Iepuraşul de Paşte, în acelaşi loc. Ca să nu muncească de două ori, autorităţile din Motru au lăsat oamenii să aleagă ce sărbătoresc la iarnă