Antena Meniu Search
x

Arest de lux pentru moştenitoarea imperiului Adamescu

Moştenitoarea imperiului Adamescu va sta în arest la domiciliu. O vilă de lux din centrul Capitalei. Procurorii au cerut această măsură în dosarul în care femeia de afaceri este acuzată de evaziune fiscală şi delapidare cu un prejudiciu de 10 milioane de euro.

Vezi și

Moştenitoarea imperiului Adamescu va sta în arest la domiciliu. O vilă de lux din centrul Capitalei. Procurorii au cerut această măsură în dosarul în care femeia de afaceri este acuzată de evaziune fiscală şi delapidare cu un prejudiciu de 10 milioane de euro. Iar judecătorii au fost de acord. La dosar sunt documente care ar demonstra faptul că văduva milionarului ar fi cheltuit adevărate averi din banii mall-ului patronat de familie. Ba chiar a găsit şi soluţii să-şi ofere singură şi salarii de zeci de mii de euro.

'Viaţa bate filmul', este singurul răspuns la toate întrebările şi acuzaţiile la adresa fostei soţii a lui Dan Adamescu.

După 24 de ore de reţinere şi o noapte în celulă, flancată de bodzguarzi şi sub protecţia ochelarilor de soare, Carmen Adamescu s-a întors la bolidul de lux care avea să o conducă spre locuinţa impozantă din centrul Capitalei. Aici, la domiciliu, va petrece 30 de zile de... arest. 

Corin Dănescu - avocat: Instanţa a dispus arestul la domiciliu. Vom contesta această măsură, cred că au avut în vedere şi situaţia doamnei. Este o persoană care în viaţa ei nu a avut probleme cu justiţia, nu a avut dosar penal şi aşa mai departe. 

Într-adevăr, Carmen Adamescu pare să fi avut o viaţă de film. Ar fi folosit banii magazinului Unirea, cea mai importantă afacere a familiei, după bunul plac. Potrivit rapoartelor de audit, femeia obişnuia să ia bani cash din casierie fără documente justificative sau folosea cardul bancar al firmei pentru călătorii şi sesiuni de shopping extrem de scumpe. <CARTON> În doar câteva zile, în America, văduva ar fi lăsat aproape 9.000 de dolari la magazinele Chanel, peste 14.000 de dolari pe produse marca Tom Ford şi ar fi cumpărat mănuşi de 2.500 de dolari. Lista de cumpărături are în total 92 de pagini. 

În anul 2014, din poziţia de preşedinte al complexului cu un salariu de 10 000 euro, Carmen Adamescu decide să externalizeze serviciile de management unei firme la care s a numit tot ea, director general. Iniţial şi a acordat un salariu de 34 000 euro iar imediat după moartea soţului, l-a mărit la 50.000 !!!  Când simte că nu mai este dorită la conducere, introduce o clauză nouă în contract : dacă va fi înlăturată din orice motiv, va primi daune de 6 milioane de euro!!!! 

Corin Dănescu - avocat: Răspunsul doamnei a fost 'Nu mă consider vinovată'. Nu este vorba de un refuz de a da declaraţii. Este vorba de faptul că nu poţi să dai o declaraţie câtă vreme nu ştii ce acte sunt la dosar.

Carmen Adamescu a fost mereu un personaj public controversat. După 8 ani de relaţie, Dan Adamescu a ales-o în detrimentul mamei copilului lui, Alexander. Când au apărut problemele penale pentru soţul ei, femeia a cerut divorţul şi daune de milioane de euro, declarându-se înşelată şi rănită. Acuzată şi de abandon, femeia a revenit în spaţiul public după moartea afaceristului şi şi-a cerut dreptul la avere. A primit jumătate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Arest de lux pentru moştenitoarea imperiului Adamescu