Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Motivul halucinant al atacului sângeros din Timişoara. Trei migranţi sirieni au înjunghiat de opt ori un irakian

Cei trei migranţi de origine siriană care au înjunghiat un cetăţean irakian în Timişoara au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Atacatorii au fost prinşi, la scurt timp după incident, într-un parc din oraş. Victima de 35 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată de opt ori. Totul ar fi pornit de la o datorie. 

de Redactia Observator

la 30.07.2024 , 08:12

Totul s-a petrecut la lăsarea întunericului, pe un bulevard intens circulat din Timişoara. Cei trei bărbaţi, de origine siriană, şi-au aşteptat victima înarmaţi cu două arme albe şi o bâtă. Irakianul, în vârstă de 35 de ani, nu a avut nicio şansă să se apere în faţa ploii de lovituri. Motivul atacului brutal? Unul halucinant.

Motivul atacului: o datorie

"Am vrut să îmi dea banii înapoi. Am vorbit cu el, dă-mi te rog banii mei", spune unul dintre migranţi.

Vezi și

Contrar a ceea ce susţine unul dintre agresori, victima a fost înjunghiată de nu mai puţin de opt ori, în zone vulnerabile - spate şi picior.

"Tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, fiind introduşi în centrul de reţinere şi arestare preventivă", declară Maria Mitroi - IPJ Timiș.

Victima se află în stare gravă la spital, iar cei trei atacatori vor ajunge în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Motivul halucinant al atacului sângeros din Timişoara. Trei migranţi sirieni au înjunghiat de opt ori un irakian