Antena Meniu Search
x

Video Motivul pentru care 4 bărbaţi din Maramureş au sechestrat şi batjocorit 2 tineri în ziua de Crăciun. Ce au găsit anchetatorii în casele agresorilor

Incident şocant în localitatea maramureşeană Vişeu de Sus! Patru bărbaţi au fost reţinuţi după ce în ziua de Crăciun ar fi ademenit doi tineri într-o casă pentru a-i sechestra şi batjocori.

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 13:38

Vezi și

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au pătruns cu forţa în casele agresorilor, ieri dimineaţă. Conflictul dintre cei şase ar fi fost unul mai vechi. Una dintre victime ar fi luat o cantitate de droguri de la agresori vara trecută, fără să o achite, iar apoi a plecat la muncă în Italia. 

Când s-a întors acasă, pentru a petrece sărbătorile de iarnă, traficanţii au profitat de ocazie şi au vrut să-i dea o lecţie. Batjocora la care au fost supuşi cei doi tineri a fost filmată şi distribuită într-un cerc strâns de prieteni ai traficanţilor, dar au ajuns şi la Poliţie. 

În casele celor 4 agresori au fost găsite mai multe întregistrări video cu fapta, dar şi un pistol airsoft şi mai multe droguri. Suspecţii vor ajunge astăzi în faţa magistraţilor, cu propunerea de arestare preventivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Motivul pentru care 4 bărbaţi din Maramureş au sechestrat şi batjocorit 2 tineri în ziua de Crăciun. Ce au găsit anchetatorii în casele agresorilor