Antena Meniu Search
x

Video Motivul pentru care mama şi-a aruncat copilul de patru ani de pe un tobogan, într-un parc din Caransebeş. Femeia a rămas fără cei trei copii

Scene şocante într-un parc din Caransebeş. Un copil în vârstă de 4 ani a fost trântit de la un metru şi jumătate înălţime chiar de mama lui.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 06.09.2021, 14:26

Vezi și

Agresiunea a avut loc în faţa mai multor părinţi care au sunat la 112. Copilul a fost dus de urgenţă la spital cu răni la cap, unde a rămas sub supraveghere. Mama lui a fost internată involuntară pe secţia de psihiatrie. 

Cei trei copii ai femeii au fost preluaţi în plasament

Fizic, copilul de patru ani se simte bine. Vorbim de scoriaţii la nivelul frunţii, dar a rămas internat ca o măsură de siguranţă. DGSP Caraş Severin a intervenit în acest caz şi a decis plasamentul în regim de urgenţă al celor trei fraţi, căci sunt trei copii. Vorbim de unul de patru ani, un băieţel de 14 ani şi încă unul de un an, care aşteaptă ca mama lor să se simtă mai bine şi să fie externată din secţia de psihiatrie.

A ajuns acolo aseară după incidentul petrecut într-un parc din cartierul Pipirig din Caransebeş, sub ochii mai multor părinţi. Femeia şi-a iesit din minti în momentul în care o alta mama i-a atras atentia că băieţelul ei i-a impins fetiţa. Sătulă de năzbâtiile copilului, femeia a decis să îi ofere o corecţie copilului chiar pe locul de joacă. Nu a reuşit să se calmeze, astfel că martorii au sunat la 112. În zonă a venit poliţia şi nici atunci femeia nu a reuşit să se liniştească, astfel că a fost transportată la spital.

În acest caz a fost deschis un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi rele tratamente minorului. Cazul a fost preluat de un procuror de la judecătoria Caransebeş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Motivul pentru care mama şi-a aruncat copilul de patru ani de pe un tobogan, într-un parc din Caransebeş. Femeia a rămas fără cei trei copii