Antena Meniu Search
x

Video Motivul pentru care ”Stegarul dac” s-a urcat pe o macara din centrul Capitalei

De nouă ore, un protestatar ţine în şah autorităţile din Capitală. Bărbatul e cocoţat pe o macara în centrul oraşului şi ameninţă că se aruncă dacă se apropie cineva de el. Pompierii au pregătită şi o saltea, în cazul în care manifestantul recurge la un gest extrem.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 15.08.2021, 20:16

Vezi și

”Protestul este împotriva cenzurii Facebook, împotriva corupției din România. Urmăriți-l pe stegarul dac!”. El este Cezar Avramuță. Sau "stegarul dac", cum i se mai spune. Într-un protest inedit și nesăbuit, cățărat pe o macara de lângă Academia de Studii Economice, bărbatul își varsă frustrările asupra statului pe care el îl numește mafiot. Și filmează totul, în direct, pe Facebook. Autoritățile intră imediat în alertă.

Mădălina Iacob, reporter Observator: ”Circulația a fost oprită parțial aici în Piața Romană, iar negociatorii încearcă acum să ajungă la protestatar”.

Negociatorii au urcat cu autoscara la zeci de metri înălțime. Moment în care bărbatul a amenințat că, dacă nu e lăsat în pace, se va arunca în gol.

Iar negociatorii s-au conformat. Au coborât și au supravegheat de la sol orice mișcare a protestatarului. Așa au făcut și mulți trecători, care s-au oprit să imortalizeze momentul. ”Se pare că e un recedivist în ale exceselor de nebunie”.

În urmă cu aproape o lună, "stegarul dac" a escaladat și sediul Înaltei Curți pentru a protesta faţă de sistemul judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Motivul pentru care ”Stegarul dac” s-a urcat pe o macara din centrul Capitalei