Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Motivul pentru care un bărbat din Galați le-a cerut medicilor să-i facă rapelul cu cinci săptămâni mai devreme decât era programat

Un bărbat din Galați a fost vaccinat, marți, cu a doua doză de vaccin anti-Covid cu cinci săptămâni mai devreme decât era programat.

de Ana Maria Ghiarasim

la 23.03.2021 , 22:14

O asistentă medicală prepară o doză dintr-un vaccin AstraZeneca O asistentă medicală prepară o doză dintr-un vaccin AstraZeneca - Abaca Press / IPA/ABACA via Hepta

Bărbatul a fost vaccinat cu a doua doză AstraZeneca, cu cinci săptămâni mai devreme față de data programării, respectiv 14 aprilie. El le-a spus medicilor că pleacă în străinătate și nu se mai poate prezenta la data programării.

Bărbatul a fost vaccinat cu AstraZeneca

Personalul medical a decis să îi administreze rapelul pentru că, inițial, instrucțiunile au arătat că rapelul la Astra Zeneca se poate face după 4-8 săptămâni de la prima doză.

Articolul continuă după reclamă

Gălățeanul nu a primit adeverința de imunizare

Bărbatului nu i s-a eliberat adeverința de vaccinare, acest lucru fiind posibil doar după data de 14 aprilie, când sistemul național de evidență a vaccinării poate genera documentul, scrie Mediafax.

Bărbatul a primit prima doză din vaccinul Astra Zeneca pe 16 februarie, iar rapelul era programat pe 14 aprilie.

Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Motivul pentru care un bărbat din Galați le-a cerut medicilor să-i facă rapelul cu cinci săptămâni mai devreme decât era programat