Antena Meniu Search
x

Motoare şi muzică rock, în Constanţa

Vreme de motoare şi de muzică rock în Constanţa. Amatorii de întâlniri pe două roţi au bătut sute sau chiar mii de kilometri ca să ajungă la malul mării.

Vezi și

Vreme de motoare şi de muzică rock în Constanţa. Amatorii de întâlniri pe două roţi au bătut sute sau chiar mii de kilometri ca să ajungă la malul mării. Îi uneşte de ani întregi aceeaşi pasiune, indiferent de vârstă sau de profesia pe care o au.

Motoare mai vechi sau mai noi, mai scumpe sau mai ieftine au parcat pe străzile din Constanţa. Unele au fost modificate în funcţie de personalitatea proprietarului. 

Un motor costă şi 40 de mii de euro, la care se adaugă alte câteva mii, pentru modificări, iar pasiunea pentru motoare e pentru toată viaţa. 

Mircea Panaitescu, pensionar: "Am 88 de ani si sunt motociclist din 1958, am avut mai multe motociclete. Acum, e singura motocicleta din Constanta si din tara care are si remorca."

Este al unsprezecelea an în care organizatorii Seawolves Bike Fest reuşesc să adune mii de proprietari de motociclete. 

Florin Stoian, organizator: "Avem participanti de la Satu Mare, Timiosoara, Iasi, din Grecia, Turcia, Republica Moldova, avem sarbi venit la noi in vizita. Peste 4000 de participanti acum si asteptam peste o mie pana seara."

Sunt trei zile şi trei nopţi de festival la malul mării. Cu muzică, bere şi parade pe două roţi.

Serile vor fi cu muzică rock şi trupe din ţară şi din străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Motoare şi muzică rock, în Constanţa