Antena Meniu Search
x

Tânăr pe motocicletă, urmărit de poliţişti, intră cu viteză în parcul municipal din Baia Mare şi spulberă un bărbat (Video)

Două persone se află în stare gravă, la spital, după ce un tânăr aflat pe o motocicletă puternică, urmărit de poliţişti, a intrat cu viteză în parcul municipal din Baia Mare şi a spulberat un pieton. Ambii au fost transortaţi în stare gravă la spital, tânărul are în jur de 16 ani.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.03.2019, 00:03

Vezi și

Două persone se află în stare gravă, la spital, după ce un tânăr aflat pe o motocicletă puternică, urmărit de poliţişti, a intrat cu viteză în parcul municipal din Baia Mare şi a spulberat un pieton.

Ambii au fost transortaţi în stare gravă la spital, iar din primele informaţii, tânărul ar avea în jur de 16 ani.

Motociclist într-o goană nebună intră în parc, spulberă un pieton

Plimbarea unui bărbat din Baia Mare s-a terminat brusc, în momentul în care un tânăr încă neidentificat a intrat cu viteză, conducând o motocicletă, în parcul municipal.

Conducătorul motocicletei era urmărit de poliţişti încă din Baia Sprie, iar la un moment dat a crezut că poate scăpa de ei în parc. Virând puternic, motocicleta a derapat, iar tânărul a lovit în plin o bancă pe care se afla o persoană în vârstă.

Acesta avea o viteză deosebit de mare, spun martorii, lovind pietonul imediat ce a intrat pe aleea pietonală cu motocicleta.

Motociclistul este în stare gravă iar pietonul accidentat ar fi intrat în comă, informează presa locală.

La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe și un echipaj SMURD, dar și mașini de la Poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânăr pe motocicletă, urmărit de poliţişti, intră cu viteză în parcul municipal din Baia Mare şi spulberă un bărbat (Video)