Antena Meniu Search
x

Un motociclist a murit, în București, lovit de un autoturism care nu i-a acordat prioritate

Un motociclist a murit miercuri, în București, după ce șoferul unui autoturism nu i-a acordat prioritate la intersecția cu Șoseaua Oltenitei.

de Redactia Observator

la 27.05.2020, 19:58

Motociclist mort în București, lovit de o mașină care nu i-a acordat prioritate - observator.tv
  • Motociclistul avea prioritate
  • Pasagera motociclistului a fost și ea rănită

Deși motociclistul nu circula cu viteză, în urma impactului a rezultat rănirea deosebit de gravă a conducătorului motocicletei, care a fost transportat de urgență la spitalul Bagdasar Arseni.

Tot la spital a fost transportată și pasagera motociclistului, soția acestuia, însa femeia nu prezenta răni grave. În jurul orei 17:30, motociclistul, în vârstă de 32 de ani, a decedat la spital. Potrivit unor surse medicale, decesul motociclistului ar fi survenit în urma unei rupturi a ficatului.

"La data de 27.05.2020, în jurul orelor 10:45, conducătorul unui a utovehicul în vârstă de 33 ani care se deplasa pe str. Păduroiu dinspre str. Băltița, în momentul în care a ajuns la intersecția cu Șos. Oltenitei nu a respectat semnificatia indicatorului,,Cedează trecerea,, si a intrat in coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat în vârstă de 32 ani. Din accident a rezultat rănirea gravă a motociclistului și rănirea usoară a unei femei în vârstă de 30 ani care se afla pasager pe moto, aceștia fiind transportați la spitalul Bagdasar Arseni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0", informează și IPJ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un motociclist a murit, în București, lovit de un autoturism care nu i-a acordat prioritate