Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Motociclist mort pe un bulevard din Galați. Tânărul de 30 de ani, proiectat în stâlp de o maşină care nu i-a dat prioritate

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a murit, duminică, în urma unui accident produs pe un bulevard din Galați, între motocicleta pe care o conducea și un autoturism.

de Redactia Observator

la 27.10.2024 , 21:06

Motociclist mort pe un bulevard din Galați. Tânărul de 30 de ani, proiectat în stâlp de o maşină care nu i-a dat prioritate Motociclist mort pe un bulevard din Galați. Tânărul de 30 de ani, proiectat în stâlp de o maşină care nu i-a dat prioritate

Potrivit Poliției Galați, accidentul rutier s-a produs pe bulevardul George Coșbuc, din Galați.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că un autoturism condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, din Galați, care se deplasa pe banda a doua de circulație, din direcția străzii Henri Coandă, către strada Nae Leonard, în momentul în care a schimbat direcția de deplasare, din banda a doua, în prima bandă de circulație, a acroșat o motocicletă condusă de un bărbat de 30 de ani, din Galați, care se deplasa pe banda întâi, în același sens.

Motocicleta a fost proiectată într-un stâlp

Articolul continuă după reclamă

În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un stâlp de pe marginea drumului. Din nefericire, motociclistul a murit în scurt timp.

Femeia aflată la volanul mașinii a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, aceasta a fost condusă la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul și luarea măsurilor legale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Evenimente » Motociclist mort pe un bulevard din Galați. Tânărul de 30 de ani, proiectat în stâlp de o maşină care nu i-a dat prioritate