Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un motociclist se izbeşte cu putere de peretele Pasajului Unirii din Capitală. Impact devastator după o depăşire periculoasă

Imagini, şocante de-a dreptul, ale accidentului grav, care a închis, din nou, Pasajul Unirii din Capitală, aseară. Scenele au fost surprinse de camera de bord a unei maşini. Ele îl arată pe motociclistul de 32 de ani care intră în plin în peretele pasajului, după o depăşire extrem de periculoasă.

de Redactia Observator

la 27.03.2024, 12:58

Vezi și

În urma impactului, atât bărbatul, cât și o tânără care era în spatele lui pe motor au fost răniți. Ambii au fost transportați la spital pentru ingrijiri. Accidentul s-a produs în jurul orei 21.00, iar circulația rutieră a fost restricţionată în interiorul pasajului timp de mai bine de 2 ore. De la redeschidere, după reabilitarea din 2022, mai multe accidente au avut loc în pasaj, unele chiar fatale. 

Pasajul Unirii a fost închis timp de două ore

Accidentul a avut loc în jurul orei 21.00, iar pentru mai bine de două ore, traficul a fost restricţionat în interiorul pasajului pe sensul de mers către Bulevardul Mărășești până la terminarea măsurătorilor. 

"La data de 26 martie a.c., în jurul orei 21.20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație în Pasajul Unirii. Din primele informații, conducătorul unei motociclete care se deplasa în Pasajul Unirii ar fi intrat în coliziune cu peretele pasajului. 

În urma impactului, atât conducătorul moto, cât și pasagera au suferit vătămări corporale. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. La acest moment traficul rutier este restricționat în Pasajul Unirii, sensul de mers către bd. Mărășești", au transmis poliţiştii bucureşteni după accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul în care un motociclist se izbeşte cu putere de peretele Pasajului Unirii din Capitală. Impact devastator după o depăşire periculoasă