Antena Meniu Search
x

Video Motocicliști Hells Angels, atac mafiot în Capitală. Patronul unor restaurante a fost bătut cu ciocanul, înjunghiat și împușcat cu bile de cauciuc

Doi bărbaţi între care şi patronul unor restaurante din Capitală au fost atacaţi aseară de mai mulţi motociclişti, membri ai celebrei grupări Hells Angels. Au fost loviţi cu un ciocan şi împuşcaţi cu bile de cauciuc. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 15.06.2023, 13:34

Vezi și

Bărbatul este stabil, medicii l-au preluat cu cateva plăgi prin înjunghiere si prin împușcare. Este, însă, în afara oricărui pericol.

Omul de afaceri și prietenii lui, bătuți și înjunghiați de motocicliști ai grupării Hells Angels

Totul s-a intamplat seara trecută, cand mai multi motocicliști, 9-10 la număr, din ce descriu martorii, ar fi oprit motoarele în fata restaurantului și l-ar fi luat cu asalt pe patronul localului și pe alți trei prieteni cu care acesta se afla la masă. Patronul și prietenii săi au fost loviți cu pumnii și cu picioarele de către motocicliști, dar și cu un ciocan, din ce au descris aceștia la audieri. Mai mult, aceștia ar fi fost înjunghiați de motocicliști, iar proprietarul restaurantului ar fi fost chiar împușcat cu un pistol cu bile de cauciuc de unul dintre membrii grupării.

Cand au venit la fața locului, polițiștii nu au mai găsit pe nimeni. Îi caută acum pe autori. Victima a fost preluată de medici și dusă la Spitalul Sf. Pantelimon. Potrivit unor surse, conflictul ar fi unul mai vechi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Motocicliști Hells Angels, atac mafiot în Capitală. Patronul unor restaurante a fost bătut cu ciocanul, înjunghiat și împușcat cu bile de cauciuc